Bulvár

Sebestyén Balázs hiányzott a hétfő reggeli Balázsékból, kiderült, hogy miért

rtl.hurtl.hu

2024. június 10. 9:00

 „Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat.” 

„Választás volt, választásiműsor-nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk” – kezdte Rákóczi Ferenc az adást. Hétfő reggel ugyanis a névadó, Sebestyén Balázs nélkül indult a Rádió1 Balázsék című műsora, írja a Telex.

Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat

 – folytatta Rákóczi.

„Szerintem csak sír lent a kocsijában, hogy úristen, úristen, szerintem az történik, csak nem mer feljönni, mert nagyon beleélte magát valamibe” – tette hozzá  Ráskó Eszter.

A Telex emlékeztet rá: Sebestyén Balázs előzőleg nyíltan kiállt Vitézy Dávid mellett.

Ráskó azzal viccelődött, hogy „megvan Balázs, Karácsony Gergely tartja fogva egy biciklitárolóban, mert nyíltan szembe szállt vele politikailag”. Mint írják, Sebestyén hét óra nyolc perckor jelentkezett be a műsorba:

Jó reggelt, gyerekek, hét óra után nyolc perccel, itt vagyok, éjszaka forgattam, 11-re értem haza, és akkor belenéztem a választási műsorokba kicsit, ilyen éjfélig. Ötkor fölkeltem, megnéztem az eredményeket, visszafeküdtem, és hat óra 18 perckor fölébredtem

Sebestyén Balázs az idei évet Nepálban kezdte, ahol megáldotta egy buddhista szerzetes. A Sopronfeszt nyitányaként Sebestyén Balázs állta a sarat, és a kritikus hangvételű Puzsér Róbert összes kérdésére választ adott. Hogy hogyan ment köztük az adok-kapok, kiderül a lenti videóból.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#sebestyén balázs#Balázsék#rákóczi ferenc#ráskó eszter#rádió 1#rásk

Címlapról ajánljuk