Bulvár

Manuel börtönbe vonult pár hétre „egy maréknyi fű” miatt

rtl.hurtl.hu

2024. június 5. 6:56

„Eltűnik” pár hétre Manuel, hogy megkezdje a rá kiszabott szabadságvesztés letöltését egy fogházban. 

Pár hétre fogházba vonul Manuel, hogy letöltse a rá kiszabott közel egy hónapos szabadságvesztését. Manuel az Instagram-oldalán számolt be erről.

Az énekes közölte, hogy egy régi ügy miatt kell rácsok mögé vonulni. Elmondása szerint 2017-ben tartóztatták le pár barátjával „egy maréknyi fű miatt”, és annak „ez lett a vége”. Hozzátette: ennél „azért árnyaltabb a sztori, szóval ha kijöttem, (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban”.

Manuel több fotót is megosztott magáról, amiben egy „Free MNL” feliratú pólóban látható. Közölte, hogy azt poénból csináltatta a barátainak, de annyira jók lettek, hogy kiadja azt a True To Sole divatüzlettel együttműködésben. A pólókból származó bevételt pedig a Noé Állatotthonnak ajánlja fel.


Gödöllei Emanuel – azaz ahogy ma ismerjük, Manuel – 2019-ben tűnt fel az X-Faktorban. Az akkor 18 éves srác saját dallal érkezett a válogatóra, produkcióján még a mentorok is meglepődtek. Öt éve a Fókuszban mutattuk be a fiatal tehetséget, aki őszintén vallott mélypontjairól: beszélt arról, hogy miért kezdett el már 14 évesen dolgozni, milyen a viszonya a szüleivel, és hogy mi az, amire nem büszke. Egy szívből jövő bocsánatkérésnek is szemtanúi lehettünk:


Manuel nagyon óvja a magánéletét, de tavaly szeptemberben a Fókusszal kivételt tett, és megmutatta az otthonát, ahol rengeteg személyes emléket és egy menő cipőgyűjteményt is láthatnak:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#manuel#börtön#fogház#szabadságvesztés##marihuána

Címlapról ajánljuk