Bulvár

A hálószobában kapta rajta édesanyját és férjét a 26 éves nő

rtl.hurtl.hu

2024. június 3. 16:12

Alig akart hinni a szemének.

A Mirror talált rá a közösségi médiában annak a 26 éves nőnek a történetére, aki úgy gondolta, hogy elég szilárd ahhoz a kapcsolata a férjével, hogy a családalapítás is szóba jöhessen közöttük, az utóbbi egy hónapban azonban ijesztő változást észlelt a férfi viselkedésében: többször is előfordult, hogy elhagyta a hálószobát, hogy késő esti üzeneteket küldjön valakinek. A nő azonban egy pillanatig sem keseredett el, és mindent megtett, hogy mosolyt csaljon a férje arcára.

Megpróbáltam keményebben dolgozni a házasságomon, és olyan dolgokat főztem neki, amiket szeret, de egy idő után a szexuális és az érzelmi intimitásunk is megcsappant

– írta a Redditen.

Két héttel ezelőtt minden a feje tetejére fordult, amikor egy rosszullét miatt a nő korábban hazaért a munkából. Legnagyobb döbbenetére nem volt üres a lakás, ráadásul egy ágyban találta a férjét és az 57 éves anyját.

Teljesen lefagytam, nem tudtam mozogni, még levegőt venni sem. Mintha kitépték volna a szívemet a mellkasomból

– idézte fel fájdalmas érzéseit a nő, aki azt is elárulta, hogy édesanyja próbált valami kifogást keresni, a férje azonban csak mélyen hallgatott.

Megsemmisültnek és elárultnak érzem magam attól a két embertől, akikben a legjobban megbíztam. Hogyan lehet egyáltalán feldolgozni az ilyesmit? Édesanyám, a nő, aki megszült, és a férjem, a férfi, akinek örök hűséget fogadtam, egyszerre árultak el. Úgy érzem, az egész életem összetört

– mondta a nő, aki egyből sarkon fordult a lakásból, majd egy barátjához fordult vigasztalásért.

Később megpróbálta tisztázni a helyzetet a férjével, aki legnagyobb döbbenetére a meddőségét okolta a történtekért.

Az mentség a megcsalásra, hogy nekem nem lehet gyerekem? Neki így joga van azzal lefeküdni, akivel csak akar?

– fakadt ki a nő, aki már be is adta a válópert.

Nyitókép: pexels.com

#Bulvár#feleség#férj#rajtakapás#lebukás#szex#megcsalás#édesanya#meddőség

Címlapról ajánljuk