Bulvár

Szoboszlai új barátnője nyilvánossá tette az Instagram-profilját, szőke lánnyal van együtt a focisztár

rtl.hurtl.hu

2024. május 28. 15:07

Szoboszlai Dominik új kedvese, Borka székesfehérvári lány, foglalkozására nézve marketing- és PR-szakértő.

Szoboszlai Dominik új párjáról, Borkáról rengeteg fotó került nyilvánosságra, amelyek alapján „irigylésre méltó babaarca és tökéletes alakja tűnik ki” – írja az nlc.hu.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya és az akkori kedvese szakítottak. Esterházy Mátyás, a futballista menedzsere akkor azt közölte, hogy a játékos és volt barátnője három év után teljes békében döntöttek úgy, hogy külön utakra lépnek.

Az nlc azt írja, hogy Szoboszlai új kedvese, egy székesfehérvári lány, marketing- és PR-szakértő a Toman Dietnél, egykori szinkronúszó és ráadásul modell is. Egy redditező fedezte fel először Borka és a focista közös képeit, köztük olyanokat is, amelyek Szoboszlai autójában készültek.

Az is kiderült, hogy Borka nemrég nyilvánossá tette az Instagram-profilját, így meg tudjuk mutatni a Liverpool játékosának új kedvesét, ő az:


Korábban ebben a cikkünkben írtunk arról, hogy a szezon végére feltolultak az indulatok a szurkolókban Szoboszlai Dominik pályán mutatott teljesítménye miatt. Arról kérdeztük az RTL BL-kommentátorát, Haraszti Ádámot, hogy tényleg ennyire rosszul sikerült-e az első liverpooli idénye a játékosnak.

Nemrég a Reggeliben is azzal foglalkoztak, hogy milyen lesz Szoboszlai formaidőzítése a közeli Európa-bajnokságon, ahol csapatkapitányként fogja pályára vezetni a magyar válogatottat:


Nyitókép: MTI / EPA / Adam Vaughan

#Bulvár#szoboszlai dominik#barátnő#Borka#magyar válogatott#plasztikai sebészet

Címlapról ajánljuk