Bulvár

Kerekes József őszintén beszélt a depressziójáról

rtl.hurtl.hu

2024. május 27. 11:53

Kerekes József, a Mi kis falunk sztárja, számos közkedvelt karakter szinkronhangja úgy fogalmazott: „sok mindent elfedek a sok beszéddel”.

Bár a Mi kis falunk sztárja, Kerekes József magyar színész és szinkronszínész rendkívül közkedvelt, mégsem érzi úgy, hogy „erre a világra kellett volna születnie” – írja a Blikk a Best podcastját szemlézve. A színész, aki májusban ünnepelte 62. születésnapját, már fiatalon elveszítette édesapját, aki rákbetegségben hunyt el mindössze 49 évesen. Ez az esemény meghatározó volt az életében, és sokáig rettegett attól, hogy ugyanez a sors vár rá.

Az interjúban beszélt arról is, hogy bár sokat beszél, sok mindent elrejt a világ elől, például hajlamos a depresszióra, de nem jár pszichológushoz, mert úgy érzi, a körülötte lévő világon sem tudna változtatni.

Sok mindent elfedek a sok beszéddel. Például hajlamos vagyok a depresszióra, a párom szokta mondani, menjek pszichológushoz, de nem megyek, mert ami körülvesz a világban és itthon, azon a szakember sem tud változtatni, én pedig túlságosan érzékeny vagyok

– idézi a lap a színészt.

„Fáj, ami történik. Sok mindent nem szeretek benne, azt gondolom, nem erre a világra kellett volna születnem. Azt érzem, a színpadon, vagy amikor magamra zárom az ajtót, és otthon vagyok, akkor vagyok igazán kiegyensúlyozott és boldog” – mondta ki Kerekes József, akinek az első házasságából két lánya, a második házasságából pedig még egy lánya és egy fia született.

Az interjú során elmondta azt is, hogy a gyermekei közül a két legidősebb lánya már felnőtt, az első fia születésénél pedig már 51 éves volt. 2022-ben a Fókusz készített hosszú interjút a színésszel, az akkor 60 éves Kerekes úgy fogalmazott, hogy ő belül még valójában gyerek:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#mi kis falunk#kerekes józsef#színész#depresszió

Címlapról ajánljuk