Bulvár

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya elhagyta nevéből a Pittet

rtl.hurtl.hu

2024. május 27. 13:07

Brad Pitt és Angelina Jolie közös lánya, Vivienne Jolie-Pitt nagy port kavart azzal, hogy nővére példáját követve elhagyta apja vezetéknevét, és az Outsiders című musical stáblistáján már csak Vivienne Jolie-ként szerepel.

A 15 éves lány édesanyja asszisztenseként vett részt az Outsiders (Kívülállók) című musical életre hívásában, ami S.E. Hinton regényének és Francis Ford Coppola ikonikus filmjének színpadi feldolgozása.

Még nem tudni, hogy a szupersztár szülők legfiatalabb gyermeke hivatalosan is megváltoztatta-e a nevét, de az biztos, hogy az eset szorosan kapcsolódik a két színész között folyó perhez, osztotta meg a DailyMail.

A kétezres években Brad Pitt és Angelina Jolie volt az igazi álompár, akiket mindenki irigyelt, és derült égből villámcsapásként érte a világot, amikor kiderült, hogy Jolie válókeresetet adott be. 2016 óta folyamatosan perben áll a két színész, részben amiatt, hogy ki gyakorolja a felügyeleti jogot számos gyerekük felett.

Vivienne nem az első a hat gyermek közül, aki apja ellen foglal állást. Tavaly novemberben legidősebb lányuk, Zahara mutakozott be egy egyetemi eseményen Zahara Marley Jolie-ként, illetve 20 éves fiúk, Pax egy Instagramra feltöltött kifakadásában nevezte „világklasszis bunkónak” az apját.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#Külföld#világsztár#brad pitt#angelina jolie#gyereknevelés#válás#névváltoztatás

Címlapról ajánljuk