Bulvár

Libabőrös videó terjed arról, mi történt Azahriah szombati koncertje után

rtl.hurtl.hu

2024. május 27. 8:24

A Keletinél folytatódott Azahriah tegnap koncertje, elképesztő közösségi élmény és hangulat uralkodott az aluljáróban.

A 22 éves magyar énekes, Azahriah (valódi nevén Baukó Attila), történelmet írt azzal, hogy egymás után három koncertet adott a Puskás Arénában. Ez az első alkalom, hogy ilyen fiatal előadó ilyen teljesítményt ér el a magyar zeneiparban. A koncertek a beszámolók szerint mind hangzásban, mind látványban kiemelkedők voltak, és a közönség számára meghatározó élményt nyújtottak.

Az első koncertről szóló beszámolók és videók alapján Azahriah 100%-ot nyújtott. A második nap, a szombat különösen emlékezetes volt. A rajongók a koncert után a Keleti pályaudvar aluljárójában gyűltek össze, és egy minikoncertet tartottak, amin elhangzott Azahriah egyik legismertebb száma, a RÉT is.


Azahriah arénakoncertjeivel korábban több videóban foglalkoztunk. A zenész három telt házas stadionkoncertjével a Puskás Arénában már 22 évesen történelmet ír. De vajon mitől emelkedik ki ennyire a magyar mezőnyből, megismételheti-e valaki ezt a sikertörténetet, és kell-e közéleti témákról szólnia popzenének? Erről kérdeztünk rajongókat a pénteki koncert előtt:


Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás

#Bulvár#Azahriah#koncert#keleti#Videó#tiktok

Címlapról ajánljuk