Bulvár

Megerőszakoltak egy rózsaszín Teslát

rtl.hurtl.hu

2024. május 23. 21:30

Videó is van róla.

Vannak, akik nem szeretik az Elon Musk-jelenséget, valamint a nevével összeforrott Tesla autómárkát. Vannak, akik ambivalensek az ügyben. Vannak olyanok is, akik szeretik a Teslákat. És van az a koreai férfi, aki nemrég szexelt eggyel.

Biztonsági felvétel is készült arról, hogy egy ismeretlen férfi május 18-án, a dél-koreai Ilsan városában próbált eggyé válni a géppel, és csak akkor hagyta abba a közösülést, amikor a tulajdonosok rajtakapták.

A pár ezután megpróbálta feljelenteni a férfit a rendőrségen, viszont kiderült:

az autóval való szexelés olyan bizarr tett, hogy az ország büntető törvénykönyve ki sem tér rá, így a hatóságok sem tudnak mit kezdeni vele.

A pár ezért a TheQoo nevű, Dél-Koreában népszerű közösségi oldalon számolt be az esetről, amelyhez képeket is mellékeltek a biztonsági kamera által készített videóból. A posztot, amely arról szól, hogy az ismeretlen három órán keresztül csókolgatta, fogdosta és „ujjazta” az autót, nemrég a Unilad szemlézte.

Az autószexszel amúgy a most folyó Cannes-i Filmfesztiválon történelmi tapasztalatok alapján nagyokat lehet menni: 1996-ban az autóbalesettől felizguló perverzekről szóló Crash nyerte el a zsűri nagydíját, tavalyelőtt pedig a Titane című film az Arany Pálmát. Ez utóbbi arról szól, hogy egy sorozatgyilkos nő teherbe esik egy autótól.

De egy honfitársunk is bőven koreai kollégája előtt járt, ugyanis 2019-ben derült ki, hogy ő az elmúlt években több mint 20 autóval fajtalankodott. Mondjuk az ő modus operandija az üzemanyagnyílásba való behatolás volt, ami már egy elektromos autóval nem működne:


Nyitókép: TheQoo / Reddit

#Bulvár#rózsaszín#tesla#elon musk#megerőszakolás#szex#bántalmazás#autó#dél-korea#rendőrség

Címlapról ajánljuk