Bulvár

Trokán Nóra: Többszöri megcsalást is teljesen toleráltam

rtl.hurtl.hu

2024. május 22. 10:17

Egy régebbi párkapcsolatában Trokán Nóra a padlóra került.

Trokán Nóra azAdom a napom című műsor vendége volt, a beszélgetést a Best alapján a Blikk szemlézte.

„Volt egy pontja az életemnek, volt egy párkapcsolatom – és ez nem csak erre volt jellemző, de nem akarom most általánosságban az összes addigit említeni –, ahol azt éreztem a végén, nyilván visszanézve, hogy nem működtem jól. Nem tudtam egyenrangú lenni, alárendelődtem, nem foglalkoztam azzal, hogy én ebben hol vagyok, hanem úgy csavartam mindent, hogy az a másiknak jó legyen. És ennek egy nagyon nem szép szakítás lett a vége, és nagyon a padlóra kerültem tőle” – árulta el a műsorban a színésznő.

Majd így folytatta:

„Ez harmincéves korom körül volt, és úgy voltam vele, hogy nekem segítség kell, ezt most nem tudom egyedül megoldani. Egészen addig azt gondoltam, hogy ez a fő probléma, ez a párkapcsolat, hogy ebből hogyan kellene kijönni. És akkor szépen lassan kiderült, hogy itt azért nagyon sok minden van, amit ez a párkapcsolat kihozott, sok olyan sérülés, amit én mélyre eltemettem magamban. Gyerekkoriak, amik visszavezethetőek a szüleim válására és arra, ahogy én azt megéltem.”

Trokán Nóra a Probléma Hajóssal és Márkóvalcímű műsorban is beszélt a párkapcsolatáról, írja a Blikk. Elmondta, hogy volt, hogy még azért sem mert szólni, ha például szeretett volna inni egy kávét. Nem azért, mert bántalmazó kapcsolatban élt, hanem egyszerűen csak nem szeretett volna problémát jelenteni a környezetének, különösen a párjának. Épp ezért akkor sem tett semmit, amikor kiderült, hogy a párja félrelépett.

„Simán, mondjuk, többszöri megcsalást is teljesen toleráltam. Nyilván belepusztultam lelkileg, de úgy voltam vele, nem baj, biztos, valami nem volt jó... A mestere voltam ennek. Azért nagyon veszélyes ez, mert nem veszed észre. Azért tud akár hosszú távon egészségügyi problémát is okozni, mert nem az van, hogy otthon a párnámat rágom, hogy miért nem tudok megszólalni, hanem totál azt hittem, ez így működik. Úgy gondoltam, hogy szeretem ezt az embert, és meg kell értenem, úgy éreztem, hogy meg kell bocsátanom” – idézi a lap a színésznőt.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#trokán nóra#megcsalás#tolerancia#párkapcsolat#félrelépés

Címlapról ajánljuk