Bulvár

Verebes István belebetegedett abba, ahogy korábbi feleségével bánt

rtl.hurtl.hu

2024. május 17. 13:07

Verebes István szerint ez olyan bűn, amit mindig meg kell gyónnia, de jóvátenni már nem tudja.

Verebes István volt Geszti Péter vendége az Adom a napom című műsorban, a beszélgetést a Story szemlézte.

„Majdnem 50 éves koromig minden ideiglenes volt. Nem volt kellemetlen, a házasságaim sem voltak kellemetlenek, a pályám meg különösen szárnyalt. De minden ideiglenes volt. Semminek nem láttam a következő évét. És amikor a rendszerváltozás jött, akkor meg különösen elbizonytalanodtam, mert láttam, hogy mindenki meghülyült. És volt egy zalabéri házunk még a gyerekeim anyjával, amit otthagytam nekik, azt akartam átalakítani, és nem hagyta. Mert azt tudtam, hogy el kell mennem Budapestről. Mert ha belefolyok... Én impulzív ember vagyok, olyan, mint a Molnár Áron – és akkor beledöglök” – mesélte Verebes.

A lap emlékeztet rá: Verebes negyedik feleségével már közel harminc éve él együtt, előtte azonban három válása is volt. Néhai neje, Héczey Éva két gyermeket szült neki: Zoltánt és Lindát, aki ma színésznő, Pindroch Csaba felesége. 

Nagyon elszúrtam a gyerekeim anyjával való házasságot, abban nagyon benne voltam, és ezt nagyon megszenvedtem, belebetegedtem

– vallotta be az élő adásban Verebes. Mint mondta, akkoriban nagyon sokat dolgozott, de máig úgy gondolja, hogy mindez olyan bűn, amit mindig meg kell gyónnia, de jóvátenni már nem tudja.

„Mindenkinek kell tartozni valahová!” – ez volt a leghülyébb tanács, amit valaha kapott Verebes István, aki élete legnagyobb félreértéséről, a hallókészülékéről és a Magyarországgal kapcsolatos várakozásairól is kendőzetlenül beszélt 2022-ben az rtl.hu-nak.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#verebes istván#verebes linda#házasság#bazita#válás#geszti péter

Címlapról ajánljuk