Bulvár

Palácsik-Ráthonyi Tímea: Marha nehéz párt találni, mert kevesebb férfi van a világon, mint nő

rtl.hurtl.hu

2024. április 21. 15:02

Palácsik-Ráthonyi Tímea arról írt az Instagramon, már elvesztette abban a reményt, hogy sikeres mesterséges megtermékenyítése legyen.

Én már nem tudom, hogy nekem valaha megadatik-e ebben az életben. Feladtam minden reményt – írta Palácsik-Ráthonyi Tímea, az egykori Vajna Tímea az Instagramon annak kapcsán, hogy egy barátnője babaváró buliján vett részt.

Andy Vajna özvegye azt üzente minden fiatal lánynak, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit. „Több ciklusban is akár, mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés. Nyilván vannak kivételek, és hiszek a sorsban, hogy mi van megírva, de biológia is sajnos, és azzal is számolni kell, hogy a fagyasztást sok petesejt nem éli túl... sok beültetés nem sikerül” – mondta, ő egyébként először 35 évesen fagyasztotta le a petesejtjeit a Blikk szerint.

Azt is hozzátette, „a legjobb, ha fiatalon szerelmeskedtek, csak nyilván a babához meg kell teremteni a környezetet. A sok hormonkezelés után meg csak a fájdalom marad, főleg lelki... meg ciszták, vetélés, hormonzavar, bár sokaknak sikerült, sokaknak meg pont természetesen. Nagyon érzékeny dolog ez, és szerintem spirituális vonatkozása is van... – írta.

A kapcsolatokról is beszélt, szerinte a párválasztás marha nehéz, mivel eleve kevesebb a férfi a világon, mint nő.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

#Bulvár#vajna tímea#palácsik-ráthonyi tímea#gyermekvállalás#babaváró buli#lombik#hormonkezelés

Címlapról ajánljuk