Bulvár

Nőként kezdett új életet a magyar sztár, nem akar hazajönni Németországból

rtl.hurtl.hu

2024. április 18. 7:52

A 32 éves Szecsődi Kari megtalálta a számítását. Korábban az éjszakában dolgozott, most recepciós, hétvégente pedig fellép.

A 32 éves Szecsődi Kari énekes jelenleg Németországban él, ott kezdett nőként új életet. Az előadót az ország Szecsődi Károly néven ismerte meg – írja a Story magazin cikke alapján az Nlc.hu.

„Amikor felvállaltam, hogy transzszexuális nő vagyok, az elég extrém helyzetet eredményezett Magyarországon. Valahogy emellett nem lehetett zenei karriert építeni. Borzasztóan nehéz volt otthagyni minden barátomat, az életemet, de 4 évvel ezelőtt kijöttem Németországba. Gyakorlatilag mindenféle segítség nélkül, egyedül. (…) Nem volt semmim” – árulta el Szecsődi Kari.

Mint mondja, elég döcögősen ment minden eleinte. „Sok mindennel próbálkoztam, és nyíltan vállalom azt is, hogy  – fogalmazzunk úgy – egy ideig az éjszakában dolgoztam. Most viszont már van egy pompás, új életem” – mesélte a Storynak. Recepciósként dolgozik egy szépségszalonban, hétvégente pedig egy klubban énekel. Megtaláltam itt a számításom, és nem tervezem, hogy valaha visszaköltözök Magyarországra” – vallotta be az énekes.


Nyitókép: badgal_uche / Instagram

#Bulvár#szecsődi kari#németország#transznemű

Címlapról ajánljuk