Bulvár

Kárpáti Rebeka nem hordja jegygyűrűjét, a milliárdos Lénárd András gáláns ajándékokkal szerezné vissza

rtl.hurtl.hu

2024. április 18. 7:00

Árnyék vetülhetett Kárpáti Rebeka és a nála 17 évvel idősebb Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosának szerelmére.

Idén januárban vált hivatalossá, hogy jegyben jár Kárpáti Rebeka influenszer, üzletasszony és a Tiltott Csíki Sör 17 évvel idősebb tulajdonosa, Lénárd András. A modell megfelelő ujján pedig feltűnt egy hatalmas, gyémántköves eljegyzési gyűrű.

Most a Blikk arról ír, hogy a párkapcsolatban gondok lehetnek. Egy sajtótájékoztatón Kárpáti Rebeka már nem viselte gyűrűt, és amikor interjút készítettek vele, a modell kedvesen, de azonnal jelezte, ne kérdezzék a magánéletéről, mert arról nem akar beszélni. A helyszínen a lap azt is megtudta, hogy Kárpáti Rebeka nevére egy hatalmas vörös rózsacsokor érkezett, amit feltehetőleg Lénárd küldött neki, értesüléseik szerint az utóbbi időben nem ez volt az első gáláns küldemény, amelynek címzettje a modell volt. Megkeresték a pár mindkét tagját, egyikük sem nyilatkozott.

Ezt is ajánljuk: Kik kavartak, váltak el, léptek félre? Itt a nagy magyar szerelmi bulvárteszt!

Egy meg nem nevezett forrás szerint a milliárdos vállalkozó nagyon szeretne békülni, folyamatosan küzd, hogy minden újra a régi legyen, és már nem először küldött csokrot, ajándékot.

Lénárd András nem csak szerelmi életével kerül a lapokba, négy év kellett ahhoz, hogy kiderüljön, miért van magyar diplomata-útlevele. Magyar Levente államtitkár szerint a külgazdasági tevékenység sikerének előmozdítása érdekében. A kérdés aktualitását az adta, hogy januárban kiderült: Lénárd magyar diplomata-útlevelével próbálta – sikertelenül – megúszni a büntetést, miután 162 km/órás sebességgel száguldott az autópályán Arad megyében, 62 km/órával túllépve az adott szakaszon megengedett sebességet. Később Szijjártó Péter elvette diplomata-útlevelét. Erről itt többet is megtudhat:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#kárpáti rebeka#Lénárd András#tiltott csíki sör#eljegyzés#szakítás#párkapcsolat#szerelem#diplomata-útlevél

Címlapról ajánljuk