Bulvár

Horváth Csenge megerősítette: szakított pasijával, de nem jött össze KKevinnel

rtl.hurtl.hu

2024. április 18. 11:24

Sajtóértesülések szerint Fésűs Nelly lányára ismét rátalált a szerelem, Horváth Csengét KKevinnel hozták hírbe. A fiatal szépség az rtl.hu-nak kategorikusan cáfolja a hírt, szerinte „aki ezt elhiszi egy Reddit-kommentelőnek, az megérdemli a sorsát”. Ám azt megerősítette, hogy korábbi párjával, Patrikkal már nincsenek együtt. 

Az rtl.hu-nak csütörtökön tagadta Horváth Csenge azt a bulvárlapokban megjelent információt, miszerint összejött volna Kkevin rapperrel.

A pletykát az robbanthatta ki, hogy az influenszer februárban még menyasszonyi ruhákat nézegetett, és képeket osztott meg ritkán látott párjáról, Patrikról, később ezek a fotók eltűntek, majd a két fiatal, KKevin és Horváth Csenge bekövették egymást közösségi oldalaikon.

Biztos forrásból tudom, hogy KKevinnel randizgat. Látták több helyen őket együtt. Nyílt titok.

– állítja a Reddit-felhasználó.

Az érintett, Horváth Csenge szerint „aki ezt elhiszi egy Reddit-kommentelőnek, az megérdemli a sorsát”. Az rtl.hu-nak azt mondta, csupán közös baráti társasághoz tartoznak, ezért láthatták őket egy helyen.

Nagyon sok közös ismerősünk, haverunk van. Megfordultunk már ugyanazokon a helyeken, mert Budapest egy falu 

– fogalmazott. Mint mondta, viszonylag kevés szórakozóhelyen láthatták őket együtt, és nem közeli barátok, inkább csak haverok, ismerősök. Arról is kérdeztük, hogy Patrikkal együtt vannak-e még, vagy a szakításuk híre is csak egy rosszindulatú pletyka.

Annyit elmondhatok – ami szerintem nem meglepő –, hogy Patrikkal nem vagyunk már együtt, de ennél többet nem szeretnék mondani.

 

#Bulvár#horváth csenge#fésűs nelly#KKevin#kapcsolat#Életmód#pletyka

Címlapról ajánljuk