Bulvár

Gryllus Dorka a Geszti Péterrel való házasságáról vallott

rtl.hurtl.hu

2024. április 18. 7:22

Gryllus Dorka színésznő és Geszti Péter műsorvezető, PR-szakember, zenész 2001-ben házasodtak össze. 

Geszti Péter Adom a napom című műsorának szerdai részében különleges vendég tűnt fel a Blikk szerint: Gryllus Dorka színésznő, aki 2001-től öt évig a felesége volt.

Gryllus Dorka szorongott amiatt, hogy a volt férje élő adásban készít vele interjút, a felkérésre ezért nem is mondott azonnal igent. A beszélgetésben házasságuk is szóba került. „Az ember nem tagadja meg, ami jó volt. Vannak az életben találkozások és elválások, és ez nem csak a házasságokra igaz. Szakmai kapcsolatokban és barátságokban is van, hogy az ember találkozik valakivel, aztán elmúlik. Vannak olyan barátságaim, amik szétmentek, de azért, ha találkozunk, van mégiscsak valami közös” – mondta a színésznő. 

Geszti Péter azt is megkérdezte a színésznőtől, hogy megszépíti-e az egykori pillanatokat az, hogy lassan húsz év telt el a válásuk óta, vagy még mindig akadnak tüskék.

Nehezet kérdeztél, mert nyilván ami szép volt, az szép volt, ami nem volt szép, az nem volt szép. Tehát most nem mondhatom azt, hogy á, tök jól csináltad. Ezen nem tudok változtatni, ne haragudj.

Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél Üvegfal című darabját hatalmas érdeklődés övezi. A bántalmazó kapcsolatokról szóló előadás elképesztő hatással van a nézőkre. Miután megnézte, Papp Gergő is napokig sokk hatása alatt volt:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#gryllus dorka#geszti péter#házasság#válás

Címlapról ajánljuk