Bulvár

Kucsera Gábor: Nem vagyunk újra együtt Szabinával

rtl.hurtl.hu

2024. április 17. 12:44

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságának válságáról már több, mint egy éve keringtek pletykák, amikor Szabina 2023 februárjában bejelentette, hogy a sportolóval valóban vége a kapcsolatuknak. A párosról azonban most elterjedt a hír, hogy újra együtt vannak, ezért az rtl.hu megkereste őket, hogy igazak-e a pletykák. 

„Tápai Szabina és Kucsera Gábor, újabb fordulat: Kibékültek – mindenki ezért drukkolt” – erről számolt be egy magazin szerdán. A hír aztán szélvészsebesen terjedni kezdett a hazai sajtóban. Arról szóltak a hírek, hogy bár az egykori házaspár semmit nem mondott a témában, a környezetük előtt már nem titkolják, hogy újra egy párt alkotnak, ráadásul együtt is laknak családi házukban Budapest vonzáskörzetében, és közösen nevelik három gyermeküket. A hírt elsőként tálaló lap arról írt, hogy a szakítás óta mindketten sokat fejlődtek, tanultak. Terápia segítségét is igénybe vették, hogy a kapcsolatukat rendbe hozhassák, és úgy tűnik, ez sikerrel járhatott.

Az rtl.hu megkeresteTápai Szabinát és Kucsera Gábort, hogy öntsenek tiszta vizet a pohárba, és erősítsék vagy cáfolják meg, hogy igazak-e a kapcsolatukról felröppent hírek.

Kucsera Gábor egyértelműen fogalmazott az rtl.hu kérdésére: 

Nem, nem vagyunk újra együtt Szabinával. 

Kucsera még azt is hozzátette, hogy nem érti, hogyan kerülhet egy összeollózott kép teljesen alaptalan információkkal egy magazin címlapjára. 

Tápai Szabina pedig arról beszélt, hogy nem tud róla, hogy újra együtt lenne Kucsera Gáborral, és őt is meglepte, hogy címlapra kerültek. 

Tápai Szabina 2015-ben a Fókusznak arról beszélt, Kucserával tudatosan odafigyelnek, hogy kettesben is el tudjanak tölteni egy kis időt. Házasságukban ekkor még csak az elhidegülésnek a gondolata sem merült fel, úgy érezték, az ő életükben kisfiuk érkezése csak tovább erősítette a köztük lévő köteléket. 


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#kucsera gábor#tápai szabina#magánélet#házasság#párkapcsolat#szerelem#válás

Címlapról ajánljuk