Bulvár

Balogh Levente meglepett mindenkit, amikor elmondta, milyen tanuló volt

rtl.hurtl.hu

2024. április 16. 17:22

Kutyaütő menedzser lennék – többek között erről beszélt Geszti Péter műsorában Balogh Levente, Az álommeló és a Cápák között sztárja.

Balogh Levente volt Geszti Péter Adom a napom című műsorának a vendége. A médiaguru elárult egy titkot a Cápák között befektetőjéről: 

harminc évvel ezelőtt találkozott vele először, akkor még fiatal recepciós volt egy vidéki hotelban.

„Azóta persze sokat fordult a világ. Főleg vele. Talán meg sem szállna vendégként abban a szállodában. Szorgalmával és tehetségével Magyarország egyik legkomolyabb vállalkozójává nőtte ki magát, sőt igazi cápa lett belőle. No nem a Tropicariumban, de ott a szomszédban” – írta Geszti Péter.

A műsorból kiderült, hogy nem volt kitűnő tanuló Balogh, 3,65 és 4,2 közötti tanulmányi átlaga volt abban az élelmiszeripari középiskolában, ahova járt. Az az elve, hogy a kitűnő tanulókból lesznek a menedzserek, mert jól tudnak összpontosítani adott témára, míg a 3-as, 4-es tanulókból vállalkozók lesznek. Ők mindig annyit tanulnak meg, amennyit muszáj, amúgy meg mindig kalandoznak, nézik, merre van még lehetőség.

Ha valamit a menedzserek elé raknak, azt a legjobban megoldják, én például kutyaütő menedzser lennék


– mondta a műsorban. 

Balogh Levente nemrég az rtl.hu kérésére megválaszolta azokat a kérdéseket, amelyekre leggyakrabban keresnek rá vele kapcsolatban az interneten. Mesélt az iskoláiról, a vagyonáról, a vállalkozásairól és arról, hogy milyen autói vannak és voltak. És vajon miért reménykedtek abban a nagyszülei, hogy a papi hivatást választja? Ez is kiderül az alábbi videóból.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#balogh levente#Cápák között#geszti péter#tanulás#iskola#tanulmányi átlag

Címlapról ajánljuk