Bulvár

Havas Henrik hányingert kapott egy zuglói étteremben

rtl.hurtl.hu

2024. április 15. 10:26

Facebook-oldalán írta le Havas Henrik, hogy milyen szörnyű élménye volt egy zuglói étteremben, ahol egyszer már pórul járt. 

Hányingere lett az ételtől, egy üvöltöző vendégtől és a kéttagú cigányzenekartól Havas Henriknek egy zuglói étteremben. Havas erről a Facebook-oldalán megjelent, Hányinger Zuglóban című írásában számolt be.

Havas elmondta, hogy „én ebédelni jöttem ebbe a zuglói étterembe, de ez egy őrültek háza volt”, köszönhetően egy 10-12 fős családnak, ahol „megállás nélkül üvöltött” egy, a jellemzése szerint „nagypapa típusú, 70 év körüli úr”.

„Már-már azon gondolkodtam, hogy öngyilkos leszek, amikor bejött az utcáról egy 2 tagú cigányzenekar” – írta Havas, akit a pincér az elmondása szerint megszánt, és egy távolabbi asztalhoz ültetett.

A hányinger akkor tört rá az elmondása szerint, amikor belevágott a konfitált kacsacombjába, és abból „ömlött a zsír”. A kistányérba rakott zsiradék miatt azonban továbbra is hányingere volt, így szalvétával kellett azt letakarni.

Havas hozzátette, hogy egyszer már járt az étteremben, közölve, hogy „akkor halászlét kértem, de vissza kellett küldeni, mert szürke volt a színe”. Azt nem közölte, hogy melyik étteremről van szó.

Nyitókép: Szigetváry Zsolt / MTI

#Bulvár#havas henrik#étterem#zugló#hányinger

Címlapról ajánljuk