Bulvár

Nem, Azahriah nem énekelte el Zámbó Jimmy legendás dalát, hiába tetszik annyi embernek

rtl.hurtl.hu

2024. április 15. 14:41

Mesterséges intelligenciával készült a felvétel, amit rengetegen lájkolnak a Youtobe-on.

Kísérteties videó látott napvilágot, amiben az hallható, hogy Azahriah, azaz Baukó Attila énekli a 2001-ben elhunyt Zámbó Jimmy egyik dalát. Azonban ne dőljön be, nem valódi a felvétel – csupán egy rajongó készítette azt a mesterséges intelligencia segítségével.

Az AI-alkotáson már százezres nagyságrendű nézettség van, a kommentelők nagy része pedig imádja a szokatlan mashupot, bár sokan be is dőltek neki, és azt hiszik, valóban eldalolta Azahriah a Még nem veszíthetek című klasszikus Jimmy-nótát.

A mesterséges intelligenciával készült dalt alább lehet meghallgatni:


A tisztesség kedvéért pedig álljon itt Zámbó Jimmy eredeti verziója is:


Korábban a Fókusznak a Jimmy-szuperfan Kiss Kató „halottlátó” elmondta, mit üzen neki Jimmy a vele kapcsolatos kérdésekre. Például arra, mit szól hozzá Zámbó Jimmy, hogy még mindig heti szinten foglalkozik vele a sajtó, a média. A rajongóknak, és azoknak, akik hisznek ebben, talán ez a legfontosabb hír, hogy a halottlátó szerint a reinkarnáció nagyon is közel van. A riportból az is kiderül, hogy mit gondol a halottlátó szerint Jimmy a róla készült RTL-es sorozatról, A Királyról.


A műsor bemutatta a Zámbó-család legendás nyaralóját, ahol egykor Zámbó Jimmy több-kevesebb sikerrel próbált elrejtőzni a világ és a rajongók elől.


Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás / RTL

#Bulvár#Azahriah#zámbó jimmy#mesterséges intelligencia#dal#zenész#szám#ai#mi

Címlapról ajánljuk