Bulvár

Három nyelven beszélnek Kis Grófo gyerekei

rtl.hurtl.hu

2024. április 14. 8:16

Kis Grófo örömmel invesztál a tanulmányaikba.

Még csak tizenkét és kilencévesek, de a magyar nyelven kívül már két másik nyelven beszélnek Kis Grófo fiai. Az énekes gyermekei, Lacika és Istvánka lováriul is tudnak, emellett magántanár segítségével az angolt is egyre folyékonyabban beszélik. Erről maga Grófo osztott meg egy videót a rajongói oldalán, amelyen gyermekei megcsillogtatják az angoltudásukat, írja a Blikk.

„Mindig fontosnak tartottam, hogy a gyerekeim a magyar nyelven kívül a cigány nyelvet és az angolt is hamar elkezdjék tanulni, hiszen minél fiatalabb korban ismerkednek meg a nyelvekkel, annál könnyebben elsajátítják. Erre a legjobb példa a lányom és én vagyunk: Brilliána még nincs ötéves, de már angol nyelven nézi a meséket és érti is őket! Az én nyelvtudásom viszont szegényesebb, mert gyerekkoromban a zenélést fontosabbnak tartottam. Viszont épp a fiaim miatt úgy döntöttem, hogy én is elkezdek angolul tanulni, mert fontos, hogy a világban, idegen környezetben is jól tudjunk tájékozódni” – mondta el a Blikknek Grófo.

Grófo elmondta azt is, hogy sok terve van a gyerekeivel:

Bár a hivatásom miatt én nem tudtam a tanulás területén komoly eredményeket elérni, de szeretném, ha nekik több sikerük lenne ezen a téren. Éppen ezért örömmel invesztálok a tanulmányaikba, az egyik cél pedig az, hogy néhány éven belül letegyék a felsőfokú nyelvvizsgát.


Nyitókép: MTI / Nyikos Péter

#Bulvár#kis grófo#idegen nyelv#beszél#lovári#angol

Címlapról ajánljuk