Bulvár

Dopeman köszönetet mondott Puzsér Róbertnek: Nagyon nagy tanítóm voltál

rtl.hurtl.hu

2024. április 14. 17:02

Úgy tűnik, véget ér a rapháború Dopeman és Puzsér Róbert között. 

Úgy tűnik eddig tartott Dopeman és Puzsér Róbert háborúja – írta a Blikk. Dopeman a Facecebook-oldalán közzétett videóban emlékezett meg összezörrenéséről Puzsérral, amiből a lap cikke szerint úgy tűnik, mostanra megbánta az egész konfliktust.

Dopeman a videóban közölte, hogy Puzsér Róbert kizökkentette őt abból a nyugodt állapotból amiben évek óta éli az életét, ez pedig óriási hiba volt. Dopeman a lap cikke szerint elmondta, hogy, amikor meghallotta Puzsér neki szóló dalát, akkor nem csak meg akarta verni, hanem azt érezte, hogy „el fogom pusztítani”, és „kinyomom a szemét és beleharapok a torkába.”

Dopeman hozzátette:

Tök őszintén mondom, elteltem méreggel, haraggal, dühvel gyűlölettel... de aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni, és ezért nagyon köszönöm Robinak, hogy ezt megcsinálta. Tényleg, köszönöm neked! Nagyon nagy tanítóm voltál, és nagyon sok mindent tanultam általad magamról és a világról egyébként és ez tök jó, fantasztikus!

Rapháború

Dopeman még februárban disszelte Puzsért, ilyen vádakkal:

  • „Neked senkinek a pénze nem büdös, mindig a megvetett embereken élősködsz.”
  • „Mikor majd túl sok leszel, megint repülsz, és ezt játszhatod, amíg megvénülsz.”
  • „Folyton ugatsz, de mindig bennmaradsz a kerítés mögött!”

Puzsér Róbert március végén ment neki Dopemannek egy klasszikus, gengszteres hangzású disszel, amiben szokásos stílusát ritmikusabban pattogtatva fogalmaz meg megfigyeléseket a rapperről:

  • „Lacika, egy nemzedék kudarca vagy,”
  • „Pózolsz, hogy Buddha vagy, ez neked túl magas, s mást se tehetsz, csak úgy maradsz.”
  • „Szíven találtál, mert kövér vagyok, bizony a zsírpárnáim azok ölég nagyok.”

Dopeman április elején egy videóban válaszolt Puzsérnak, amiben közölte, hogy nem ő kezdte a durva vitát, az bőven 2010 előttre nyúlik vissza. A gyűlölködő kommentek nem viselik meg, erőt merít belőlük, új dalt készít, ami görbe tükröt mutat majd Puzsér Róbert rajongóinak. 

Dopeman a Puzsér Róbert elleni rapcsatájának folyamodványaként még a „lepipál” szó jelentését is tisztázta a Facebookon, amire valószínűleg azért volt szükség, mert túl sokan keverték a „lepipál” szót a „lepippanttal”, ami az orális szexet jelenti.

Nyitókép: Nyitókép: Pityinger László perének tárgyalása előtt a Fővárosi Törvényszék folyosóján 2016. november 24-én. Fotó: MTI Fotó: Balogh Zoltán

#Bulvár#dopeman#puzsér róbert#háború

Címlapról ajánljuk