Kultúra

Dopeman folytatja Puzsér Róbert osztását, ezúttal szótári definícióval

rtl.hurtl.hu

2024. április 2. 16:50

A rapdalokkal való dobálózás mellett a szótári képernyőlövés fegyverneme is bekerült Dopeman és Puzsér Róbert rapháborújának arzenáljába.

Tisztázta Dopeman a „lepipál” szó jelentését a Facebookon a Puzsér Róbert elleni rapcsatájának folyamodványaként. Még az is lehet, hogy erre azért volt szükség, mert túl sokan keverték a „lepipál” szót a „lepippanttal”, ami az orális szexet jelenti.

Márpedig Dopeman korábbi, Puzsért kritizáló trekkjében arról is beszélt, hogy „elhagyott és lepipált az asszonyod”.

Most azt írta a rapper: „A gyengébbek kedvéért. A lepipál szó jelentése a magyar nyelvben. Tulajdonképpen piedesztálra emeltem az asszonyt. Ennek fényében tessék újra hallgatni #értelmiség #bölcsészek #bölcs #lélek #d1g” a korábbi disszét, amelyre Puzsér Róbert húsvét vasárnap válaszolt olyan sorokkal, mint például „Pózolsz, hogy Buddha vagy, ez neked túl magas, s mást se tehetsz, csak úgy maradsz.” Ebben a trekkben szexuális kontextusban említette Dopeman édesanyját és húgát is, aminek a gengszterrapper különösen nem örült.


A korábbi rapháborúk utózöngéivel a Fókusz is foglalkozott, mikor kibékült egymással a magyar gengszterrap két alapítója, Ganxsta Zolee és Dopeman. A Kartell tagjai néhány korsó sör mellett korábbi vitáikról beszéltek és azt is elárulták, mi hozta el a békülést:


Nyitókép: YouTube / Arcanum / Know Your Meme

#Kultúra#dopeman#puzsér róbert#rap#háború#dal#szótár#pipa#orális szex#celeb

Címlapról ajánljuk