Bulvár

A Konyhafőnök Junior egykori győztese elmondta, mire költötte a főnyereményt

rtl.hurtl.hu

2024. április 12. 21:33

A Konyhafőnök Junior egykori győztese, Hegedűs Hanga nem kevesebb, mint 10 millió forintot vihetett haza.

Az RTL Konyhafőnök Junior című műsorának első évada 2015 decemberében ért véget, a széria győztese a 10 éves Hegedűs Hanga volt, aki nem kevesebb, mint 10 millió forintot vihetett haza és nem mellékesen egy párizsi főzőtanfolyamon vehetett részt. Hangával a Blikk készített interjút, amelyből kiderült, hogy mire költötte a nyereményét és hogy hogyan alakult az élete az elmúlt közel 10 évben.

A nyereményből anyukám ajánlására egy lakást vettem Pécsen, mert alapból odavalósi vagyok, csak azóta elköltöztünk. Én 10 évesen elherdáltam volna a fődíjat, de utólag nagyon örülök neki, hogy lett egy saját lakásom, mert Pécsre is szeretnék egyetemre menni és ez nagy segítség

mondta a lapnak Hegedűs Hanga, aki Párizsba majdnem nem jutott el, mert a várost terrortámadás érte, de végül a családjával elutaztak a francia fővárosba. A fiatalon elért sikereiről is beszélt:

Kaptam olyan üzeneteket, amiket akkoriban még nem tudtam a helyén kezelni, nem tudtam hova tenni, hogy miért bántanak. Cukkoltak, és túlzásba vitték, illetve a Facebookon sok olyan üzenetet kaptam, hogy nem nekem kellett volna megnyerni. 10 éves voltam, és felnőtt férfiak is írtak, akik próbáltak bókolni, de látszódott rajtuk, hogy nem értelmiségi emberek. Alapvetően nem olyan vagyok, aki nagyon meg tud zuhanni ezek miatt, sokat mosolygok, legtöbbször jó a kedvem. Anyával kibeszéltem, majd sulit is váltottam, ahol megtaláltam a barátaimat

– mesélte Hegedűs Hanga, aki idén érettségizik, és tervei között szerepel, hogy fogorvosi vagy orvosi szakon folytatja tanulmányait. Ha minden jól megy, nyár végén beköltözik a nyereményből vásárolt lakásba, de nem zárja ki annak lehetőségét, hogy az egyetem elvégzése után külföldre költözik, mivel jól beszél németül.

Bár a főzést ma már csak hobbiként gyakorolja, még mindig szereti. Szívesen vállalna tévés szereplést a jövőben, de nem jelentkezne a Konyhafőnökbe, mivel úgy érzi, nem gyakorolt eleget ahhoz, hogy a számára elvárt szintet hozza. Hogy mennyit változott 10 év alatt a Konyhafőnök Junior egykori győztese, a Blikk cikkében lehet megnézni.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#konyhafőnök#konyhafőnök junior#győztes#hegedűs hanga

Címlapról ajánljuk