Bulvár

Videón, ahogy a hírműsor közben kitör a földrengés, de a műsorvezető nem zavartatja magát, mondja tovább a híreket

rtl.hurtl.hu

2024. április 9. 20:02

Egyik műsorvezető sem akadt meg, amikor elkezdett rengeni körülöttük az épület élő adás közben, és körülöttük potyogtak a plafon darabjai.

Tajvant erős, a Richter-skála szerint 7,5-es földrengések rázták meg pár napja, amelynek száznál több halálos áldozata volt. Azonban voltak olyanok is, akik már vagy túlságosan megszokták a földrengéseket, vagy kötélidegekkel rendelkeznek, és úgy tették tovább a dolgukat, mintha mi se történt volna.

Köztük van a helyi média két munkatársa, akiket éppen akkor kapott el egy-egy rengés, amikor élő adásban olvasták be a híreket. A Twitterre felkerült felvételeken jól látszik, hogy remegni kezd a kamera, és potyognak a mennyezet darabjai a nagy morajlással érkező földrengés miatt.

A két bemondó azonban nem zavartatta magát túlságosan. Talpon maradtak, és ugyanúgy olvasták tovább a híreket – igaz, felhívták a nézők figyelmét is arra, hogy kisebb kellemetlenség akadt. Talán némileg mégiscsak megijedtek, hiszen hallható, hogy a rengés hatására gyorsabban, szinte hadarva folytatják a mondanivalójukat. Vajon Szellő István és Erős Antónia is így reagálnának, ha az RTL székháza körül kezdene rengeni a föld a Híradó alatt?

A videót az elhivatott hírolvasókról alább lehet megnézni:


Nyitókép: Twitter

#Bulvár#tajvan#földrengés#Híradó#műsor#élő adás#tévé#bemondó#nyugalom#Videó

Címlapról ajánljuk