Bulvár

Megdöbbentő, mennyire hasonlít a magyar híresség a brit királyi család egyik tagjára

Balogh Veronika FlóraBalogh Veronika Flóra

2024. április 8. 18:36

Csemer Bogi különleges hasonmásra talált 2024-ben: egyik interjúja alatt több kommentelő is megjegyezte, mennyire hasonlít Katalin hercegnére. Erről, a húsvétról és új projektjéről mesélt az rtl.hu-nak Csemer Boglárka.

A hasonlóság tényleg elképesztő, és ami még meglepőbb, hogy Boggie családjában is vannak bányász felmenők, csak úgy, mint a hercegné rokonai között. Az énekesnő kedveli és követi Katalin életét, és megérti, hogy néha összekeverik a brit uralkodóval.

Boggie szívesen lőne közös képet királyi hasonmásával
Csemer Bogi és Katalin hercegné között elképesztő a hasonlóság. Képek forrása: BOGGIE hivatalos Facebook oldala és Reuters

Nagy álmom, hogy találkozzak vele, és csináljunk egy közös fotót.

– mondta Csemer Bogi. Az énekesnőnek Katalin a kedvence, példaképként tekint rá és arra, ahogy felküzdötte magát a ranglétrán. Habár az összehasonlításért hálás, Boggie nem irigyli a királyi család életét, a privát élet és a nyugalom számára sokkal fontosabb.

Még 16 évesen találkozott élete szerelmével, akivel most már két lányukat nevelik. A húsvéti hosszú hétvégén elutaztak balatoni nyaralójukba, hogy a város zajától távol ünnepeljenek. Igazi hagyományos húsvéti programot szerveztek: reggelire sonkatál és főtt tojás volt a menü, a lányok csokitojásokat vadászhattak a nyaraló udvarában, és tojást is festettek.

Izgalmas lépcsőfok, amikor az ember anyuka lesz. A családról alkotott fogalma is teljesen megváltozik.

Az énekesnő korán elvesztette szüleit, így fontosnak érezte, hogy viszonylag hamar saját családot alapíthasson.

Csemer Bogi elárulta, hogy munkájából adódóan nem volt egyszerű rendszert vinni az életükbe, azonban a nagyobb ünnepekkel járó iskolai szünetek keretet adtak a programoknak, ezzel lehetőséget adva arra, hogy a lányainak életét minél kevésbé befolyásolja a munkája.

Ettől függetlenül azonban gyerekei gyakran ott vannak a koncertjein. Az énekesnő odafigyel arra, hogy a korábban kezdődő fellépésekre vigye el őket, így a napi rutinjuk nem sérül, és időben ágyba kerülhetnek.

Fontos, hogy lássák, mit csinálok, mivel foglalkozom. Itthon nem úgy élem az életem anyukaként és privát emberként, hogy énekelgetek éjjel-nappal.

– magyarázta. Nem szeretné előlük eltitkolni, mi a munkája, és szeretné, ha látnák és megértenék, mit csinál pontosan. Míg idősebb gyereke már végig tudja ülni a koncerteket, a kisebbik lány mellé még sokszor kell apu vagy nagymama, hogy az izgő-mozgó energiabombát moderálja. Amikor arról kérdeztük, lányai gondolkodnak-e az énekesi karrieren, úgy fogalmazott:

Kicsúszott már a szájukon néha. Énekesnő, állatorvos vagy virágkötő, de ezek még álmodozások, nem veszem túl komolyan

– mondta az édesanya.

Boggie a húsvéti pihenés után újult erővel ugrik bele a munkába, ugyanis egy szerelemprojektjét hamarosan bemutatja az itthoni közönség előtt. Csemer Bogi 2013-ban Parfüm című dalával robbant be a köztudatba. 10 évvel később, 2023-ban Szöulból kapott felkérést, hogy képviselje Magyarországot az I. Eurázsiai Fesztiválon. A felkérésben a magyar népzene bemutatását kérték tőle, amivel az énekesnő elmondása szerint egy régi álmát tudta teljesíteni. Ezzel az álommal nem volt egyedül: Petruska András, aki Koreában együtt énekelt Boggieval, illetve gitáron is kísérte, szintén régóta gondolkodott rajta, hogy szeretne egy lemezt, amin magyar népzenét dolgozhat fel.

Még kész sem volt a dalok teljes listája Szöulra, amikor meghívást kapott Csemer Bogi az idei Kaláka Fesztiválra. A nyári fellépés előtt azonban a közönségnek lehetősége lesz korábban meghallgatni a műsort Hunclorique néven a Hagyományok Házában.


Nyitókép: BOGGIE hivatalos Facebook oldala, Nagy-Simon Judit

#Bulvár#Belföld#csemer boglárka#boggie#interjú#család#ünnep#húsvét#zene#Életmód

Címlapról ajánljuk