Bulvár

Jákob Zoltán kiakadt, mert nem olyan autót kapott kétszázmillióért, amilyet rendelt

rtl.hurtl.hu

2024. április 5. 19:09

El is ment a kedve az egésztől.

A műkörömbiznisszel az ország leggazdagabbjai közé emelkedett Jákob Zoltánt óriási csalódás érte, amikor Bécsbe ment átvenni új autóját, egy 200 millió forintos McLarent – írja a Blikk.

Az üzletember február végén még lelkesen újságolta, hogy hamarosan megérkezik a Tiffany-kék jármű, aminek nevezetessége, hogy a sorozatgyártású autók közül a világon a legrövidebb idő alatt gyorsul fel 0-ról 200 km/órás sebességre.

Jött a nagy hír, hogy megérkezett Bécsbe a McLarenem, aminek természetesen először nagyon örültem, azonban korai volt a lelkesedés

– mondta Jákob Zoltán, kifejtve, hogy az autó átvételekor rengeteg eltérést tapasztalt a rendeléshez képest.

Például a féknyereg nem narancssárga volt, hanem fekete

– idézte fel, hozzátéve, hogy ezt még megemésztette volna, de a legrosszabb az volt, hogy az autó belsejét nem fehér, hanem fekete bőrrel vonták be, ami még jobban összenyomja az egyébként is szűk teret. Kiverte a balhét és visszakérte a pénzét, ráadásul hiába próbálták kiengesztelni, elment a kedve a vásárlástól. Mint mondta, a Ferrari, amivel jelenleg közlekedik, közel 400 millió forintot ér, így nem is akar kétszázmilliós McLarennel járni, jövőre pedig már úgyis érkezik az új Lamborghinije.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#jákob zoltán#autó#mclaren#bécs

Címlapról ajánljuk