Bulvár

Shakira újra szerelmes botrányos szakítása után: 15 évvel fiatalabb sztárral jár

rtl.hurtl.hu

2024. április 4. 20:11

Mutatjuk, ezúttal ki rabolta el az énekesnő szívét.

Botrányos szakítása után újra szerelmes Shakira, aki a nála 15 évvel fiatalabb brit színésszel, a 31 éves Lucien Laviscounttal jött össze, aki korábban az énekesnő szerelmét alakított a Puntería című számához készült videóklipben, amit Cardi B-vel közösen készített.

A sztár magánéletébe belelátó bennfentes azt mesélte a Daily Mailnek: „Shakira kétségbeesetten szeretne szerelmes lenni, de a barátai aggódnak, úgy vélik, Lucien csak a hírnév miatt van együtt velel”. Többen pedig úgy vélik, hogy Shakira még mindig nincs túl exén, Gerard Piqué focistán.

Korábban Shakira arról beszélt: „Bevallom, érzelmileg mindig is a férfiaktól függtem. Szerelmes voltam a szerelembe. (...) Mára úgy érzem, elég vagyok magamnak. Magamra vagyok utalva, és van két gyermekem is, akik tőlem függenek, ezért erősebbnek kell lennem egy oroszlánnál is”.

A videót, amelyben feltűnik Shakira új szerelme, alább lehet megnézni:


Korábban arról számolt be az rtl.hu: az énekesnőnek szembe kellett néznie élete legsötétebb pillanataival a Piquével való szakítása után. „Azt hittem, a szerelem örökre ott lesz az életemben, de ez az álom már teljesen szertefoszlott. Fogalmam sincs, hogy szeretném-e újra megtalálni. Valószínűleg nem” – mondta ekkor.

Korábban az RTL Híradó arról számolt be: monumentális szobrot emeltek Shakirának kolumbiai szülővárosában. Az énekesnőt ábrázoló hat és fél méteres alkotás elsősorban csípőjének állít emléket, amely jelentős szerepet játszott abban, hogy világhírűvé vált. A szobor talapzatán álló felirat is a legendás testrészt emeli ki, ami – egy dalát idézve – „soha nem hazudik".


Beszámoltunk az énekesnő bűnügyi huzavonájáról is, amikor adócsalással vádolták Spanyolországban. Ezt tagadta és azt mondta: harcolni fog az igazáért. Aztán karrierje, illetve gyerekei érdekére hivatkozva kötött alkut az ügyészekkel. Több mint 7,5 millió eurót, vagyis csaknem 3 milliárd forintot kell fizetnie.


Nyitókép: YouTube

#Bulvár#shakira#barát#szerelem#Videó#zene#szakítás#gerard piqué

Címlapról ajánljuk