Bulvár

Shakira beleállt Piquébe: Mindenemet neki és a családnak adtam

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 22. 8:31

A kolumbiai énekesnőt hosszú ideig csalta egy fiatal nővel az exfocista Gerard Piqué. Két gyereket neveltek, kapcsolatuk tavaly ért véget. 

Szókimondó interjút adott Shakira a Billboardnak, a beszélgetést a 24.hu szemlézte. 

A kolumbiai énekesnő és az exfocista Gerard Piqué két gyereket neveltek, 2022-ben az énekesnő maga jelentette be, hogy 11 éves kapcsolatuk befejeződött párja hűtlensége miatt, aki egy fiatal nővel jött össze. Shakira a hűtlenségről akkor értesült, mikor épp az intenzív osztályon fekvő apjával foglalkozott.

A mostani interjúban azt mondta: korábban hitt az igaz szerelemben, szülei példájából kiindulva, akik már 50 éve együtt vannak.

Úgy szeretik egymást, mint az első napon, olyan szeretettel, ami egyedülálló és megismételhetetlen. Szóval tudom, hogy ez lehetséges. Nekem is az otthonom, a családom volt a prioritásom. Hittem abban, hogy »míg a halál el nem választ«. Hittem ebben az álmomban, mert ezt álmodtam magamnak, a gyerekeimnek.

Az énekesnő úgy fogalmaz, a barcelonai életük nem volt ideális az ő szakmai pályafutását nézve:

Mindenemet neki és a családnak adtam. Barcelonában nehéz volt a szakmai pályámat folytatnom. De nem hagyhattam ott a gyerekeimet. Aztán a média is bekeményített: minden nap paparazzók csücsültek a küszöbünkön.

A szakítás óta javában zajlik a nyilvános adok-kapok Shakira és Gerard Piqué között, a focista a kenyértörés után nem sokkal már közös fotót is posztolt 23 éves barátnőjével, akivel hosszú ideje csalta a kolumbiai énekesnőt. Nem ő az első a történelemben, aki nem sokkal a szakítás után már új partnerével villog. De vajon, helyesen teszi? Itt megtudhatja:


Nyitókép: Mike Coppola / Getty Images for MTV

Címlapról ajánljuk