Bulvár

Molnár Gusztáv: A fiam nem akarta, hogy mások megtudják, hogy én vagyok az apja

rtl.hurtl.hu

2024. április 3. 11:27

Molnár Gusztáv mostanra viszont azt mondja, új életet kezdett.

Nemrég az rtl.hu is beszámolt arról, hogy Molnár Gusztávnak kezd helyreállni az élete, már jó ideje nem iszik, ráadásul rátalált a szerelem is. Február közepén megírtuk, hogy Molnár Gusztávra újra rátalált a szerelem. Akkor arról mesélt, hogy ritkán tud párjával találkozni, mert hétköznap Kassán próbál, ezért csak hétvégenként tud Budapestre járni.

Eddig minden kapcsolatot nagyon intenzíven kezdtem, de most – a távolságnak köszönhetően is – a szó legjobb értelmében lassabban zajlik ez a folyamat. Pont ennek köszönhetően úgy érzem, végre egy felnőtt kapcsolatban vagyok. Mindemellett nemcsak szerelmet, hanem barátot is találtam a páromban

– mondta akkor a színész, aki most a Kiskegyednek adott hosszú interjút. Molnár Gusztáv magáról, a párjáról és a gyerekéről is hosszan mesélt a bulvárlapnak.

A színész az interjú elején elmondta, hogy majdnem meg kellett halni ahhoz, hogy valóban azt mondja, megadja magát. Erről korábban a Fókusznak adott exkluzív interjújában is beszélt:


Az interjúban Molnár Gusztáv elmeséli, hogy egy pakisztáni urulógus vizsgálta meg Szegeden, ezután történt a fordulópont, kiderült ugyanis, hogy a belső szervei teljesen be vannak gyulladva és ha folytatja az alkoholizálást, akkor már csak hónapjai lesznek hátra.

Ekkor két barátja segítségével önként bement egy alkoholelvonó kúrára. Kilenc hónap után úgy jött ki, hogy tisztában volt azzal, hogy az alkoholizmusból kigyógyulni nem lehet, ám kontroll alatt tartani igen. Amikor kilenc hónap után kijött az elvonókúráról, pár nap múlva önként visszament, hirtelen annyira nem találta a helyét a világban.

A színész elmondta, hogy a komlói bíróságra Skype-on jelentkezett be, itt vált el a feleségétől.

Csak tőmondatokban válaszoltam a kérdésekre, de közben potyogtak a könnyeim

– emlékezett vissza Molnár Gusztáv a megrázó pillanatra.

Elmondta, hogy az elvonón fél éven keresztül nem látogatta senki, pedig az intézményben, ahol volt, havonta egyszer meglátogathatták volna a hozzátartozói.

A testvérem volt az utolsó, aki meglátogatott, de akkor azt mondta, hogy ő nem bírja tovább nézni a leépülést és becsukta az ajtót, hogy neki innentől nincsen testvére

– idézte fel a fájdalmas emléket a sorozatszínész.

A Kiskegyed stúdiójában többek között arról is mesélt, hogy a legfájdalmasabb dolog az volt az életében, amikor a fia azt mondta neki, hogy nem akarja, hogy megtudják, ő az apja.

„Nagyon sokat beszél, nagyon komoly kisfiam van. Nagyon értelmes, sokszor kijavít. Kiskamaszodik, 12 éves lesz. Lassan benne van egy év munka, nyilván nagyon fájdalmas volt egy év után beszélni telefonon. Döbbenetes érzés volt, remegve fogtam a telefont” – emlékezett vissza Molnár Gusztáv, aki saját bevallása szerint képessé vált arra, hogy azt a fajta biztonságérzetet megteremtse a fiának, amiben bátran mer beszélni az érzéseiről.

Nagyon fájt, amikor azt mondta, hogy »apa, egyszer azt gondoltam, hogy soha többet nem akarlak látni, aztán azt éreztem, hogy mindennél jobban szeretlek«

– idézte a fiát Molnár Gusztáv, akinek azt is mondta a kisfia, hogy nem akarta, hogy megtudják, hogy ő az apja, mert attól félt, hogy akkor róla is azt gondolnák, hogy olyan, mint ő. A színész saját bevallása szerint azóta rendezte a kapcsolatát a gyermekével, aki azóta már büszke arra, hogy hasonlít az édesapjára.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#Drága örökösök#elvonó#család

Címlapról ajánljuk