Bulvár

Közös fotón Molnár Gusztáv és új szerelme

rtl.hurtl.hu

2024. március 5. 11:58

A színész és kedvese fél éve vannak együtt.

Február közepén mi is beszámoltunk róla, hogy Molnár Gusztávra újra rátalált a szerelem. Akkor arról mesélt, hogy csak ritkán tud párjával találkozni, mert hétköznap Kassán próbál, ezért csak hétvégenként tud Budapestre járni. 

„Eddig minden kapcsolatot nagyon intenzíven kezdtem, de most – a távolságnak köszönhetően is – a szó legjobb értelmében lassabban zajlik ez a folyamat. Pont ennek köszönhetően úgy érzem, végre egy felnőtt kapcsolatban vagyok. Mindemellett nemcsak szerelmet, hanem barátot is találtam a páromban” – mondta akkor a Blikknek. 

Most azonban a színész meg is mutatta gyönyörű kedvesét.

Közös fotón Molnár Gusztáv és szerelme
Forrás: Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv és párja hasonló körökben mozogtak, és miután megismerkedtek egymással, kialakultak az érzelmek közöttük, most pedig abszolút komolyan gondolják a kapcsolatukat.

Szépen-lassan, barátságból alakult át szerelemmé. Az elmúlt 1 hónapban mondtuk ki egymásnak, hogy egy pár vagyunk

– mesélte a színész az rtl.hu-nak a kedveséről, akivel jelenleg távkapcsolatban élnek. Guszti hétfőtől péntekig Kassán próbál a közelgő előadására, a hétvégéket mindig együtt töltik Budapesten.

Igyekszünk értelmes, normális, minőségi időt együtt tölteni. Ez a kép, ami kikerült, egy jazz koncerten készült.

Március második felében Guszti ismét visszatér Budapestre, ahol elkezd dolgozni második önálló estéjén. Párjával az összeköltözést azonban még nem tervezik.

Tanulom magamat és a türelmet. Függő vagyok, és mindenre rá tudok függeni, ez a kapcsolatokra is igaz. Amikor az életem szerelmeivel megismerkedtem, szinte másnap összeköltöztünk, aztán tudjuk, mi lett a vége

– mondta.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#szerelem#párkapcsolat#barátság#fénykép

Címlapról ajánljuk