Bulvár

Musk szerint a befektetőknek nem kell aggódniuk droghasználata miatt

rtl.hurtl.hu

2024. március 19. 20:06

Azt mondta, a ketamin kifejezetten jót tesz neki és a cégeinek is.

Korábban már írtunk arról, hogy a befektetőket is aggasztja Elon Musk droghasználata: a Tesla igazgatótanácsában a világ egyik leggazdagabb embere olyan légkört teremtett, hogy a tagok nyomást éreznek arra, hogy közösen fogyasszanak vele kábítószert. Úgy tudni, Musk nem veti meg a kokaint, az LSD-t és a varázsgombát, sőt előfordult, hogy vizespalackból itta a GHB-t. Barátai közül már többen javasolták, hogy menjen elvonóra.

Minderre Musk hétfőn a Don Lemon Show vendégeként reagált: szerinte a befektetőknek nem kell aggódniuk amiatt, hogy „receptre felírt gyógyszereket”, így például ketamint fogyaszt, amíg a vállalkozásai nyereségesek. „A Tesla nagyjából annyit ér, mint az autóipar többi szereplője együttvéve, szóval ez elég jó. Egy befektető szempontjából ha szedek valamit, akkor azt továbbra is szednem kell” – jelentette ki.

Azt állította, hogy ketamint csak néha szed, amikor „negatív kémiai tudatállapotban van”, minden második héten egy kis adagot. „Ez nem gyakori” – mentegetőzött. Ezután arról áradozott, hogy a szer, amit elmondása szerint egy orvos írt fel neki, segít kilépni a „negatív lelkiállapotból”.

Ódzkodott attól, hogy megerősítse, hogy depresszióval diagnosztizálták, ehelyett úgy fogalmazott, hogy „vannak alkalmak, amikor olyan negatív kémiai állapot áll fenn az agyában, mint a depresszió”. Szerinte vállalatainak sikere azt mutatja, hogy a ketaminhasználat pozitív hatású, de ha túl sokat vesz be, akkor nem tudja elvégezni a munkáját.

Általában 16 órát dolgozom egy nap. Ez számomra normális, és ritka, hogy akár egy hétvégi napon is pihenjek, így nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy hosszabb ideig ne legyek mentálisan rendben

– magyarázta Musk.

Az interjút szemléző Page Six megjegyzi, hogy Matthew Perry, a Jóbarátok színésze ketaminhasználat miatt vesztette életét. Az interjút készítő Don Lemonnal pedig Musk máris összeveszett és felbontotta vele azt a szerződést, amely alapján Lemon műsorai a jelenleg X-nek nevezett Twitteren jelentek volna meg.

Nyitókép: REUTERS/Gonzalo Fuentes/File Photo

#Bulvár#elon musk#tesla#drog#ketamin

Címlapról ajánljuk