Bulvár

Nagy Zsolt vallomása a feleségéről: „Vannak titkok, amiket nem fogok neki soha elmondani”

rtl.hurtl.hu

2024. március 14. 18:35

Nagy Zsolt azt mondja, bár imádja a feleségét, vannak dolgok, amiket nem oszt meg vele, a teljes őszinteségben nem hisz.

Nagy Zsolt pár hete megerősítette, alkoholproblémái miatt újabb elvonókúrán vett részt, hogy kordában tudja tartani függőségét. A színművész nemrég Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában járt, az interjúban pedig elárulta, hogy már 294 napja tiszta volt – szemlézte a beszélgetést az nlc.hu.

Felesége, Oltai Kata is szóba került az interjú során. A színész nem mindennapi módon találkozott szerelmével, aki már a legelső pillanatban lenyűgözte őt. Az alábbi videóra kattintva többet is megtudhat arról, hogyan indult a kapcsolatuk:


Zsolt most elárulta: bár imádja a feleségét, vannak dolgok, amiket titokban tart majd. 

Vannak titkok, amiket nem fogok neki soha elmondani. A teljes őszinteségben nem hiszek, vannak szerintem olyan titkai az embernek, amiket nem szabad, hogy elmondjon magáról, mert az még nekem is riasztó, nemhogy neki. Pedig én azért elég megbocsátó vagyok magammal, de azért valamikor magamra is úgy nézek, hogy baszd meg, Zsolti, ez nagyon durva!

– fogalmazott.

Megjegyezte, sokat hibázott élete során és nem biztos, hogy valaha meg tud majd bocsátani magának. „Nincs ingyen sör, jön ez vissza, és ez mardossa az ember lelkét, de ezzel nincsen semmi baj, én így fogok meghalni, így fogok megrohadni. De ezzel nincsen semmi baj” – tette hozzá.

A színész 2020-ban a Fókusznak arról is vallott, hogy apja rossz példája miatt is meg akar szabadulni az alkoholtól. Azt mondta, félelmetes volt számára a felismerés, hogy mennyire hasonlít az apjára, ő másként akarja megoldani a problémákat, és négy gyerekének is mást szeretne adni.


Nyitókép: RTL  

#Bulvár#nagy zsolt#oltai kata#feleség#őszinteség#vallomás#alkoholfüggőség

Címlapról ajánljuk