Bulvár

Nagy Zsolt megerősítette, alkoholproblémái miatt újabb elvonókúrán vett részt

rtl.hurtl.hu

2024. február 22. 8:08

„Épp felépülésben vagyok” – árulta el Nagy Zsolt.

Alkoholproblémái miatt Nagy Zsolt három hónapra elvonóra ment – értesült a Blikk. A lap megkereste a színészt, aki megerősítette, hogy valóban elvonókúrán vett részt, hogy kordában tudja tartani függőségét.

Az, hogy most erről beszélünk, nyilván annak a következménye, amit tettem. Épp felépülésben vagyok, de erről nem szeretnék többet mondani

– közölte a színész.

A lap idézi Nagy Zsolt korábbi nyilatkozatát, amit a Sláger Kult című műsorban tett: „Szabolcsi vagyok, nálunk a ballagás után akkor érik igazán férfivá az ember, ha megiszik egy pálinkát, egy sört. Ebben szocializálódtam... A legkönnyebb módja, hogy az ember kicsit elfelejtse a gondokat, az alkohol. Csak ennek ára van, ahogy mindennek. Mindenért megfizetünk” – fogalmazott Nagy Zsolt.

„Nem hiszek a nagy vezetőkben, nem hiszek abban a berendezkedésben, ami felépült nálunk, hogy Orbán Viktor ül a tetején, és szépen le vannak osztva a feladatok. És ha nincsenek fékek, végképp elcsúsznak az arányok” – mondta el a színész korábban az rtl.hu-nak adott hosszabb interjúban.

A színész 2020-ban a Fókusznak arról is vallott, hogy apja rossz példája miatt is meg akar szabadulni az alkoholtól. Azt mondta, félelmetes volt számára a felismerés, hogy mennyire hasonlít az apjára, ő másként akarja megoldani a problémákat, és négy gyerekének is mást szeretne adni.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#nagy zsolt#elvonókúra#elvonó#alkohol#színész

Címlapról ajánljuk