Bulvár

L.L. Junior segített Molnár Anikónak, hogy megvehesse álmai luxusautóját

rtl.hurtl.hu

2024. március 14. 9:10

L. L. Junior közreműködése is kellett ahhoz, hogy Molnár Anikó megvehesse a luxusautót.

A ValóVilág egykori játékosa nemrégiben elmesélte, hogy megvásárolta álomautóját, egy hatalmas luxusautót. Molnár Anikó azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem használja az autót, mert nagyon félti. Az OnlyFans-modell most részletesen beszélt az autó beszerzésének történetéről, a sztoriban felbukkan egy L.L. Junior-szál is, írja a Blikk.

Bár Anikó élete megváltozott OnlyFans-fiókja létrehozása óta, hangsúlyozta, hogy ellentétben a pletykákkal nem lett milliomos. Már évek óta vágyott egy Land Rover Evoque típusú autóra, amelyre Amerikában figyelt fel 2010-11-ben. Akkor úgy gondolta, soha nem lesz olyan anyagi helyzetben, hogy megvegye. Végül most eljött az idő, hogy megszerezze.

Anikó meglátta a szóban forgó autót Mallorcán, amikor képeket készített az OnlyFans-fiókja számára. Azonnal beleszeretett, amikor látta, hogy már kabrióban is elérhető. Magyarországon csak egy eladó darabot talált, ezért német oldalakon is keresgélt, és végül megtalálta álmai autóját.

Bár nagyon szerette volna megvenni, nem volt rá elég pénze, de kölcsönt emiatt nem akart felvenni. Végül L.L. Junior segítségével sikerült eljutnia egy megbízható céghez, akik segítettek a vásárlásban. Bár a pénz csak az utolsó pillanatban gyűlt össze, Anikó nagyon boldog volt, hogy végre megvehette az álomautóját.

Molnár Anikó korábban a Fókusznak arról mesélt, hogy ha minden kérést bevállalna az OnlyFansen, akkor akár tízmilliókat is kereshetne.


Nyitókép: Molnár Anikó Instagram-oldala

#Bulvár#molnár anikó#luxusautó#vásárlás#l. l. junior#segítség

Címlapról ajánljuk