Bulvár

30 millióval olcsóbban árulja imádott otthonát a nagybeteg Reviczky Gábor

rtl.hurtl.hu

2024. március 8. 7:00

Majdnem 160 millió forintért kezdte el árulni ráckevei otthonát Reviczky Gábor, de már engedett az árból. 

Majdnem egy éve árulja ráckevei otthonát Reviczky Gábor, aki pár napja harmincmillióval csökkentette az eladási árat – írta a Blikk. Az ingatlant tavaly kezdte el árulni a rákbetegséggel küzdő színész, de „eleinte kissé túl is volt árazva” – mondta el a lapnak Rózsavölgyi Péter, a házat hirdető eladomazotthonom.com alapítója.

A házat a Blikk cikke szerint 159 millió forintért hirdették meg, de az árat pár napja harmincmillió forinttal csökkentették, így már 129 millió forintért hozzá lehet jutni. Rózsavölgyi Péter azt nem árulta el, hogy milyen nagy az érdeklődés az ingatlan iránt.

Reviczky Gábort 2022 végén diagnosztizálták prosztatarákkal, azonnal megműtötték, de a kezelések után áttéteket találtak nála, így a korábbi terveivel ellentétben – miszerint gyógyszeres kezelést szeretett volna – mégis bevállalta a kemoterápiás kezelést is. Erről júliusban beszélt a Fókusznak.


Novemberben arról beszélt a Fókusznak, hogy rákbetegsége az utóbbi pár hónapban súlyosbodott, de őt ez sem tartotta vissza attól, hogy dolgozzon, mert úgy érzi, a munkában töltött idő terápiás jellegű is, a forgatások elterelik a gondolatait:


Nyitókép: Reviczky Gábor színművész, miután átvette az életműdíjat a Magyar Mozgókép Fesztivál ünnepségén a balatonfüredi Kisfaludy Galériában 2023. június 9-én. Fotó:MTI/Vasvári Tamás

 

#Bulvár#reviczky gábor#ház#eladás#ráckeve

Címlapról ajánljuk