Bulvár

Meghan Markle a Hősök terén és a Mátyás templomnál fotózkodott, imádta Budapestet, amikor itt járt

rtl.hurtl.hu

2024. március 8. 13:15

Meghan Markle szeretett a Duna-parton és a hidakon futni, imádta a Margitszigetet, elvarázsolta a karácsonyi vásár és a forralt bor illata. 

Meghan Markle egy hónapot töltött Budapesten még azelőtt, hogy megismerkedett volna Harry herceggel, és összekötötték volna az életüket. 

Meghan Markle színésznői minőségében, 2013-ban járt Budapesten az Anti-Social című thriller forgatásán. A hercegné több fotót is megosztott követőivel Instagramján akkoriban és elárulta, hogy imádott Magyarországon lenni, idézte fel a Joy.hu.

A Duna gyöngye, Budapest, kétség nélkül az egyik legcsodálatosabb város, ahova valaha is ellátogathatsz; a neogótikus építészet széles skáláját vonultatja fel, több mint 80 meleg vízű forrás található, mindenképpen érdemes fotózkodni a Parlament és a budai Vár előtt.

– lelkendezett korábbi posztjában. „Tavaly ilyenkor ott voltam egy filmforgatás miatt, és Budapestet otthonomnak nevezhettem egy hónapon át. Kollégám és barátom, Gregg Sulkin társaságában felfedeztük a város rejtett kincseit [...]” – írta.

A későbbi hercegnét elvarázsolta egyebek mellett a téli hangulat, a karácsonyi vásár, a forralt bor illata, a Dohány utcai zsinagóga, az Andrássy utat pedig kimondottan Magyarország Champs-Élysées-jeként emlegette. Szeretett a Duna-parton és a hidakon futni, imádta a Margitszigetet, a budapesti fürdőket, és még azt is elárulta, hogy járt Bikram jógára, és bár magyarul beszéltek, sikerült követnie az utasításokat.

Meghan Markle régi Instagram-fiókja már nem aktív, miután a királyi család tagja lett, felhagyott a posztolással. Egy rajongói oldalon viszont még ott vannak Budapesten lőtt képei:


A hercegi pár kapcsolata a felületes szemlélő számára tökéletesnek tűnhet, azonban ez nincs így. Életvitelük és címeik ellenére a herceg és a hercegné nehezebb időszakokat is átvészeltek. Itt megnézheti, hogyan:


 Nyitókép: Andrew Chin/Getty Images

 

#Bulvár#meghan markle#budapest#mátyás-templom#harry herceg

Címlapról ajánljuk