Bulvár

11 év után véget ért Natalie Portman házassága

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. március 8. 16:49

Egy év különélés után felbontotta házasságát Natalie Portman és Benjamin Millepied.

Nem tudták megmenteni kapcsolatukat, ezért Natalie Portman és Benjamin Millepied még a nyáron beadták a váláshoz szükséges papírokat, és mostanra egy francia bíróság ki is mondta a házasságuk végét, írja a People.

Natalie Portman és Benjamin Millepied azután költöztek szét, hogy tavaly májusban a férfi lebukott a nála 20 évvel fiatalabb szeretőjével. A francia táncos-koreográfus Camille Étienne klímaaktivistával folytatott rövid ideig viszonyt.

A 46 éves Millepied az ismerősök szerint tudta, hogy hatalmas hibát követett el, és igyekezett azt helyre is hozni, mindent megtett, hogy együtt tartsa a családjukat. A 42 éves színésznő azonban nem tudott megbocsátani hűtlen férjének.

A válóperes papírokat tavaly júliusban adták be, és a francia bíróság február elején mondta ki a 11 évvel ezelőtt kötött házasság felbontását. Ezt a színésznő ügynöke megerősítette a lapnak.

Natalie Portman és Benjamin Millepied két közös gyermeket neveltek Franciaországban: fiuk, Aleph 13, Amalia lányuk 7 éves.

Natalie Portmant nagyon megviselte férje hűtlensége és a válás, de barátai segítségével sikerült túltennie magát az elmúlt időszak szenvedésein, írja a People.

Nyitókép: Neil Mockford/FilmMagic

#Bulvár#natalie portman#válás#házasság#család#benjamin millepied

Címlapról ajánljuk