Bulvár

Natalie Portman mégsem tudta megbocsátani a hűtlenséget, különköltöztek a férjével

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 8. 10:43

Benjamin Millepied viszonyt folytatott egy 25 éves nővel. A színésznő és Millepied megpróbálta helyrehozni a kapcsolatukat, de úgy tűnik, hiába.

A Daily Mail információi szerint Natalie Portman és Benjamin Millepied szétköltöztek, miután a férfi lebukott nála 20 évvel fiatalabb szeretőjével. Az US Weekly még hétfőn lebegtette meg a szakítás hírét, ezért megkeresték a pár képviselőit, akik azonban nem akartak nyilatkozni a különválásról. Egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős viszont azt mondta:

Miután kiderült a viszony, megpróbáltak dolgozni a házasságukon, de jelenleg nincsenek együtt.

Júniusban Portman és Millepied házasságáról cikkeztek a Voici című francia lapban. Azt állították, hogy a francia táncos-koreográfus viszonyt folytatott egy fiatalabb nővel, Camille Étienne klímaaktivistával. A People magazin szerint a viszony rövid életű volt, és már véget is ért. Millepied az ismerősök szerint tudta, hogy hatalmas hibát követett el, és igyekezett azt helyre is hozni, mindent megtett, hogy együtt tartsa a családjukat. 

A botrány után még egy ideig viselte a jegygyűrűt a színésznő, mára azonban eltűnt az ujjáról. Natalie Portman nem akar nyilatkozni, a gyerekek és a magánéletük védelmét tartja szem előtt. Két közös gyermekük van: fiuk, a 12 éves Aleph és hatéves Amalia lányuk.

Fotó: Getty Images

 

#Bulvár#natalie portman#benjamin millepied#hűtlenség#különköltözés#házasság#válás#megcsalás#félrelépés

Címlapról ajánljuk