Bulvár

Dévényi Tibor történelmi titkot árult el: Szécsi Pál feleségül vette Domján Editet

rtl.hurtl.hu

2024. március 7. 5:27

Domján Edit 1972-ben, Szécsi Pál 1974-ben vetett véget életének.

Dévényi Tibor a Blikknek elárulta: a tragikus sorsú, ötven éve elhunyt táncdalénekes, Szécsi Pál és nagy szerelme, Domján Edit színésznő titokban összeházasodtak.

Dévényi, Szécsi és Aradszky László a hetvenes évek elején hónapokig turnézott hármasban. Eddig senki sem tudott arról, hogy Szécsi Pál és Domján Edit hivatalosan is összekötötték az életüket. Dévényi Tibor azonban állítja, tanúja volt a frigynek.

Összejártunk, igazi barátok lettünk. Tudtuk, hogy együtt vannak Edittel. Ezért is voltam ott az esküvőjén is 

– árulta el Dévényi a Blikknek.

„Pénteken együtt voltak, aztán szombaton reggel felhívott Pali, majd lezserül megkérdezte, mit csinálok délben. Azt hittem, valami utolsó pillanatos fellépésről van szó. De a következőt közölte: »Megnősülök, gyere az esküvőmre, csak hárman leszünk, az Aradszky, te meg én« – folytatta Dévényi.

Igen, elvette feleségül Domján Editet, Lőrincen volt egy házasságkötő-teremben a polgári ceremónia. Rajtuk kívül tényleg csak Aradszky Laci és én voltunk ott, senki más 

– jelentette ki Dévényi.

A lap emlékeztet rá: Szécsi és Domján 1972-ben szakítottak. A színésznő decemberben, Szécsi Pál pedig közel másfél évvel később, 1974 tavaszán lett öngyilkos.

A Fókusz nemrég felkereste Szécsi Pál sírját, ahol Mujahid Zoltán rótta le tiszteletét a legendás énekes emléke előtt. 

 

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a lelki elsősegély-szolgálat a nap 24 órájában elérhető, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható telefonszámát: 116-123

Nyitókép: RTL

#Bulvár#szécsi pál#Domján Edit#házasság#dévényi tibor#öngyilkosság

Címlapról ajánljuk