Bulvár

Teaszeánsz után: elterelésre küldték Béres Anettet és Sáfrány Emesét

rtl.hurtl.hu

2024. március 7. 12:23

A VV Anettként is ismert celeb súlyos sérülést szenvedett, miután pánikba esett egy ayahuasca-szeánszon.

Felfüggesztett szabadságvesztést kért a Siklósi Járási Ügyészség arra a nőre, akinek a másfél évvel ezelőtti ayahuasca-szeánszán részt vett Béres Anett és Sáfrány Emese is, írja a 24.hu.

A portál értesülései szerint elterelésre küldték a szertartáson részt vevő két celebet.

Mint arról beszámoltunk, 2022 nyarán öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá Siklóson a ValóVilág korábbi szereplőjére, Béres Anettre. Barátnője, Sáfrány Emese írta ki először közösségi oldalára, hogy mi történt  vele. 

Az egykori valóságshow-szereplő 2022 július 10-én este spirituális teaszeánszon vett részt egy barátnőjével Siklós környékén. Ilyenkor egy ayahuasca nevű hallucinogén növényi készítményből fogyasztanak, amit több ezer éve használnak vallási és sámánisztikus célokra Dél-Amerikában.

A hírek szerint Béres Anett a rituálé alatt pánikba esett, és beszaladt az erdőbe, másnap reggel egy szőlőültetvényen találtak rá ruhák nélkül, törött bokával és bordával, öntudatlan állapotban. A sérülései miatt életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Kutas Tamás, a Baranya Vármegyei Főügyészség szóvivője a 24.hu-val közölte: felfüggesztett szabadságvesztést kértek a kábítószer-birtoklással, új pszichoaktív anyaggal való visszaéléssel, valamint kuruzslással vádolt nőre.

Két gyanúsítottal szemben fél évre felfüggesztették az eljárást azzal, hogy vegyenek részt kábítószer-függőséget gyógyító megelőző kezelésen. Ez azt jelenti, hogyha ők részt vesznek az elterelésen, akkor vélhetően megszüntetik az eljárást velük szemben.

A portál értesülések szerint Béres Anett és Sáfrány Emese az a két gyanúsított, akiket elterelésre küldtek.

Béres Anett az elmúlt másfél évben rengeteg kezelésen járt annak érdekében, hogy felépüljön. A Reggeliben úgy fogalmazott: „a maximumot, amit ki lehetett hozni ennek a gyógyulásából, azt én kihoztam”. A videóból kiderül, hogy van most Béres Anett, és orvosa mit mondott a lábáról.

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#teaszeánsz#béres anett#sáfrány emese#elterelés

Címlapról ajánljuk