Videó

Ruhák nélkül, törött bokával és bordával, öntudatlan állapotban találták meg egy mezőn – ezen a napon bontakozott ki Béres Anett tragédiája

rtl.hurtl.hu

2023. július 11. 13:02

Egy éve, hogy öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá Siklóson a ValóVilág korábbi szereplőjére, Béres Anettre. Barátnője, Sáfrány Emese írta ki először közösségi oldalára, hogy mi történt  vele. A Fókusz megpróbálta felgöngyölíteni a hajmeresztő ügy részleteit.

A Fókusz szerint az egykori valóságshow-szereplő július 10-én este spirituális teaszeánszon vett részt egy barátnőjével Siklós környékén. Ilyenkor egy ayahuasca nevű hallucinogén növényi készítményből fogyasztanak, amit több ezer éve használnak vallási és sámánisztikus célokra Dél-Amerikában.

A hírek szerint Anett a rituálé alatt pánikba esett, és beszaladt az erdőbe, másnap reggel egy szőlőültetvényen találtak rá ruhák nélkül, törött bokával és bordával, öntudatlan állapotban. Hogy mi történhetett pontosan, arról sokáig nem lehetett tudni, közeli ismerősei csak annyit erősítettek meg, hogy kórházban van. 

Felépülése hosszú és keserves, és még ma is tart, de idén júliusban már a Balaton Soundon nyilatkozott a Fókusznak – azt mondta, ő a legóvatosabb bulizó, hiszen csak nemrég szedték ki a csavarokat a hátából. Az átélt szörnyűségekről pedig még tavaly augusztusban beszélt:

#Videó#Bulvár#ezen a napon#vv anett#szeánsz#gyilkosság#áldozat#ValóVilág#béres anett

Címlapról ajánljuk