Bulvár

Magyarország legszebb nője: Nem bánt, ha valaki nem tart elég szépnek

rtl.hurtl.hu

2024. március 6. 14:45

A Miss World Hungary idei győztese örülne, ha az ő fejére kerülne a korona Indiában, de ha nem jön össze, akkor sem fog elkeseredni.

Nem mindenki tart szépnek, de ezt el tudom fogadni

– mondta Hacsi Boglárka, a Miss World Hungary idei győztese a Best magazinnak. A Blikk idézi a nyilatkozatát, amely szerint eleinte rengeteg bántó visszajelzést kapott, amelyekben a szépségét firtatták, de mostanra elenyésző ezek száma, összességében pozitívak a reakciók.

 

Különben az egyáltalán nem bánt, ha valaki nem tart elég szépnek, jónak, tehetségesnek, és sorolhatnám. Az az igazság, hogy olyan támogató családi és baráti bázisom van, hogy már csak nekik köszönhetően is rendben vagyok, és nincs szükségem külső megerősítésre

– jelentette ki. Indiában a Miss World versenyen képviseli hazánkat: azt mondta, nagyon örülne, ha az ő fejére kerülne a korona, vagy szép eredményt érne el, de ha nem jön össze, akkor sem fog elkeseredni.

A nap végén úgyis csak az számít majd, hogy a szeretteim mit mondanak, hogyan látnak. És hát ők már most büszkék, nem győzik mondogatni, mennyire csodálatosnak tartanak… Mi kell ennél több?

– mondta.

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

#Bulvár#Miss World Hungary#miss world#hacsi boglárka#szépségkirálynő#szépségverseny#szépség#Életmód#testkép

Címlapról ajánljuk