Bulvár

Sokat javult Lagzi Lajcsi állapota, már a jövőjét tervezgeti

rtl.hurtl.hu

2024. március 4. 18:48

Négy hónap múlva reintegrációs őrizetbe kerülhet, ahonnan már dolgozni is kijárhat.

Négy hónapon belül szabadulhat a baracskai börtönből Galambos Lajos – írja a Blikk. A lap szerint sokat javult az állapota, nemcsak szabadulása miatt, de azért is, mert új gyógyszert kapott orvosától, amire meglepően jól reagált a szervezete. Erről ügyvédje, dr. Csontos Zsolt beszélt.

Lagzi Lajcsi tavaly áprilisban vonult be Baracskára letölteni 3 év 6 hónapos büntetését, amit áram-, víz- és gázlopásért szabott ki rá a bíróság. Rossz egészségi állapota miatt azonnal a gyengélkedőre vették fel, és azóta is ott tartózkodik, állapota pedig csak romlott.

Csontos szerint Galambos Lajost átszállították egy egynapos vizsgálatra Berettyóújfalura, a Büntetés-végrehajtás Központi Kórházába, ezután kapta meg a gyógyszert, ami kezdi visszahozni az étvágyát. Kicsit kezd megerősödni, ez határozottan látszik a hangulatán is: már tervezgeti, mi mindent fog csinálni, ha kiengedik.

Azonban valószínűleg az orvosi részlegen marad szabadulásáig, azaz reintegrációs őrizete kezdetéig: még hónapokig nem hagyhatja majd el a lakhelyét, csak indokolt esetben, előre meghatározott alkalommal. Az ügyvéd azt mondta, valószínűleg boldogasszonypusztai birtokára vonul vissza a zenész, ahonnan dolgozni mehet majd ki hetente kétszer. Most tervezgeti, hogy hol és mit szeretne majd csinálni.

2021-ben még bízott abban, hogy nem kell börtönbe mennie, akkor így nyilatkozott az RTL-nek:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#galambos lajos#lagzi lajcsi#reintegrációs őrizet#börtön#baracska

Címlapról ajánljuk