Bulvár

„Leo túl fura és túl öreg” – nemet mondott Leonardo DiCapriónak egy 22 éves Playboy-modell

rtl.hurtl.hu

2024. március 2. 9:13

Heike Konings Playboy-modellre egy Los Angeles-i szórakozóhelyen vetett szemet Leonardo DiCaprio, de a fiatal nő nem kért belőle. 

Túl öregnek találta a 49 éves Leonardo DiCapriót a 22 éves holland modell, Heike Konings, és nemet mondott a színészsztár közeledésére. A modell erről a Playboy holland kiadásának mesélt – írta a 24.hu.

A nő elmondása szerint egy olyan Los Angeles-i klubban futottak össze, ahova csak meghívóval lehet belépni. Állítása szerint egy ideig szemeztek, a nőhöz odament DiCaprio menedzsere és a színész asztalához invitálta. Csókolóztak, de amikor DiCaprio meghívta magához nemet mondott neki.

Döntését azzal magyarázta, hogy „Leo túl fura és túl öreg nekem”.

Állítása szerint a színészt meglepte, hogy nemet mondott, mert nincsen ehhez hozzászokva, de tiszteletben tartott a döntését.

A Daily Mail az esettel kapcsolatban megkereste DiCaprio stábját, ahol azt mondták, hogy a színész soha életében nem találkozott a modellel.

Nyitókép: Leonardo DiCaprio egy 2024. január 9-én készült fényképen. Fotó: Jay L. Clendenin / Los Angeles Times via Getty Images

 

#Bulvár#leonardo dicaprio#modell

Címlapról ajánljuk