Bulvár

Önálló egzisztenciára biztatja a nőket Détár Enikő, ez az oka

rtl.hurtl.hu

2024. február 27. 7:31

Détár Enikő színésznő arról beszélt, hogy korábban ő is nagy házban élt, bejárőnője volt, de megváltozott a pénz értéke. 

Détár Enikő a Meglepetés magazinnak adott interjút, a beszélgetést szemléző 24.hu azt írja, hogy a színésznő, minden helyzetből igyekszik a lehető legjobbat kihozni, még akkor is, amikor elváltak a Barátok közt egykori színészével, Rékasi Károllyal.

Nyalogathattam volna még nagyon sokáig a sebeimet, de ha akkor nem engedem be a változást az életembe, akkor nem lenne most az én Péterem, akivel sok-sok éve egy nagyon jó hangulatú kapcsolatban élek

– mondta a lapnak Détár, aki a jelenlegi párja, Kiss Péter kapcsán elmondta, hogy már tíz éve alkotnak egy párt, akivel úgy kezdték el a kapcsolatukat, hogy berendezték ezt a helyzetet úgy, hogy kettejük életközössége akár 24 óra alatt felszámolható legyen.

Minden nőt arra biztatok, hogy soha ne adja fel az önálló egzisztenciáját, és csak annyit engedjen meg magának, amennyit szükség esetén egymaga is fenn tud tartani. Éltem én is hatalmas házban, volt bejárónőm, akkor még más volt a pénz értéke és mások voltak a lehetőségek. Örülök, hogy éltem úgy is, de tény, hogy mostanra szabadabb lettem. A mostani párkapcsolatom egész más alapkövekre épül. Tény, hogy ennek az életszakasznak is megvan a maga szépsége, szóval senkinek nem javaslom, hogy elássa magát, csak mert 50-60 évesen maradt egyedül

– mesélte a lapnak Détár Enikő, aki a Konyhafőnök VIP-ben is nagyot alkotott:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#détár enikő#pénz#infláció#tanács#nők

Címlapról ajánljuk