Bulvár

Tóth Gabi: Hiszek a házasságban

rtl.hurtl.hu

2024. február 26. 5:56

Tóth Gabi reméli, hogy másodjára már sikerrel jár. Krausz Gábornak és új kedvesének pedig boldogságot kívánt. 

Tóth Gabi Ágai Kis András Mutasd magad című műsorának volt a vendége, írja a Blikk.

„A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog” – idézi a lap az énekesnőt.

Emlékeztetnek rá: Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan tavaly decemberben váltak el egymástól. Az énekesnő új kedvese, Papp Máté Bence, a Fricska együttes táncosa. 

Nem tervezek én most semmit már. Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem 

– fogalmazott a műsorban Tóth Gabi.

Beszélt a Krausz Gáborral való házasságának kudarcáról is

„Nagyon más filmet néztünk az életről, ami miatt voltak konfliktusaink. De nagyon bírtam a humorát és azt, hogy törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen. Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám.”

Hozzátette: „Ahogy az esélyek fogynak, elfogy a lélek, ami a gyerek rovására megy. Mindenképp a gyerek szívja ilyenkor meg, akárhogy nézzük, és azt be kellett látni, hogy nem jó.”

Az énekesnő örül annak, hogy volt férje Mikes Anna oldalán megtalálta a boldogságot, ahogy annak is, hogy közös lányuk, a négyéves Hannaróza a táncosnőtől vesz órákat. 

Annánál profibb nincsen, nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek Gáborral, még külsőleg is hasonlítanak egymásra. Kívánom, hogy legyenek boldogok 

– mondta Tóth Gabi.

Nyitókép: Tóth Gabi a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten  Fotó: MTI/Kovács Attila

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#Papp Máté Bence#házasság#válás

Címlapról ajánljuk