Bulvár

Curtis Győzikéről: Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal

rtl.hurtl.hu

2024. február 25. 12:06

„Nem terveztem díszfideszesnek lenni” – írta a rapper.

Curtis vasárnap délelőtt egy Instagram-poszttal üzent a Fradinak a vasárnap délutáni FTC– Újpest focimeccs előtt, majd a kommentszekcióban is megnyilvánult, szúrta ki a Blikk. 

 

A kommentek között ugyanis valaki felemlegette, hogy a rapper jó viszonyt ápol a FTC elnökével, Kubatov Gáborral. Mire Curtis kijelentette, hogy a fideszes politikuson kívül sok más fradista barátja is van. Majd rátért a Győzike és a közte lévő szurkolói természetű konfliktusra:

„Győzikébe azért álltam bele mert soha életében nem volt fradista de most úgy viselkedik mint ha világ életében oda járt volna. És ezt csak is azért teszi mert divat. Plusz nyilván előnyöket szeretne szerezni ezzel is. Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal sem. Ti kaptátok fel ezt is! Nem terveztem díszfideszesnek lenni mint sok más ismert ember. Nekem van elég slágerem és elég felkérésem is” – idézi a rapper hozzászólását a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, egy nappal a február 16-i tüntetés előtt Széki Attila, azaz Curtis és Osváth Zsolt nyilvánosan összekaptak. A gyermekvédelmi civil tüntetést szervező youtuber – aki maga is gyermekotthonban nőtt fel – azt állította: megbeszélte Curtisszel, hogy ő is felkerül azon hírességek listájára, akik támogatják a kezdeményezést, ám a rapper jelezte, hogy tévedés történt, nem adta a nevét a tüntetéshez.

Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz

– írta Facebook-oldalán a rapper, majd másnap elment Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjére.

Alföldi Róbert színész-rendező az RTL-nek azt mondta, nem korrekt bárkin számonkérni, hogy nem vesz részt egy tüntetésen:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#curtis#győzike#fidesz#fradi#újpest#foci#újpest fc

Címlapról ajánljuk