Bulvár

Árpa Attila összejött egy kolléganőjével

rtl.hurtl.hu

2024. február 24. 9:19

Árpa Attila, Az Árulók műsorvezetője azt mondta, gyereket is szeretne.

„Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. (…) Az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani” – mondta a Blikknek új párjáról Árpa Attila. 

Azt is elárulta, hogy továbbra is szeretne gyereket. „A jelenlegi kapcsolatomban még nem volt erről szó, de úgy tűnik, még lehet lehetőségem erre” – jegyezte meg.

A Sztárbox óta is mozgalmas az élete: „Leforgattam egy magyar nagyjátékfilmet, amiben színészként tűnők majd fel Dobó Kata, Mohai Tamás, Turóczy Szabolcs és Jordán Tamás mellett. Több ízben leszek látható az RTL-en, például Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality új szériájában, illetve annyit elárulhatok, hogy ezúttal nem bokszolóként fogok feltűnni. Közeleg a Tortúra jubileumi, századik adása, amit már hét éve töretlenül játszunk Balázs Andival, emellett pedig tévésorozatot fejlesztek, több forgatásra készülök most tavasszal, és nyáron amerikai és magyar sorozatban is látható leszek színészként. Március 10-én a Tina Turner-emlékkoncerten még énekelni is fogok”.

Árpa Attila korábban elmondta, milyen volt a Sztárboxban megküzdeni Pintér Tiborral. Tenyát kiejtette az elődöntőben, azonban Brasch Bence legyőzte őt a férfi nehézsúly döntőjében.


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#árpa attila#barátnő#kolléga#film#árulók-gyilkosság a kastélyban#Sztárbox

Címlapról ajánljuk