Fókusz

Árpa Attila: Jön Az árulók nyersebb, őszintébb és izgalmasabb új évada

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2024. február 12. 20:08

Hétfőtől bárki jelentkezhet Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimireality újabb évadába. Ha kedvet és képességet érzel magadban arra, hogy ártatlanul nyomozz, vagy árulóként beolvadj, akkor eljött a te időd. A műsorba olyanok jelentkezését várják, akik vérbeli nyomozók, olvasnak mások gesztusaiból, vagy éppen rendkívül jó kaméleonok, a megtévesztés és az álcázás mesterei, ha társasjátékról van szó. 

Nézzük, hogy a kanapéhuszárokból milyen gyilkosvadászok lesznek

– kacsint a felvétel közben Árpa Attila, aki már várja, hogy civilek költözzenek a kastélyba, és megmutassák, hogyan leplezik le a gyilkost vagy gyilkosokat. A Nádasdy-kastély rejtélyekkel teli termei 22 szerencsés civil résztvevő előtt nyílnak ki. Nekik a legjobb tudásuk szerint kell játszaniuk, különben idő előtt elteszik őket láb alól. A főnyereményt egy ember is elviheti, ez pedig akár 20 millió forint is lehet.

„A televíziónéző jobban ért ahhoz, amit néz, mint aki csinálja. Legyen az foci vagy politika, virológia, boksz vagy éppen gyilkosok leleplezése. És most be is bizonyíthatják. Most jött el az a pillanat, hogy a nézők nem csak a képernyők előtt okoskodnak, hogy mit hogyan csinálnának, és szerintük ki a gyilkos, hanem most az átlag néző közül fogjuk kiválasztani az összes játékost” – fogalmazott Árpa.

Itt nem lesznek olyanok, akik régről ismerik egymást – ezért Árpa Attila azt gondolja, a műsor nyersebb, őszintébb és talán még egy fokkal izgalmasabb lesz. 

Olyanok jelentkezését várják – ezen a felületen –, akik vérbeli nyomozók, olvasnak mások gesztusaiból, vagy éppen rendkívül jó kaméleonok, a megtévesztés és az álcázás mesterei, ha társasjátékról van szó.

A kastély fura ura már javában a meghívókat fogalmazza. De előtte nem árt bevésni néhány tanácsot az emlékezetünkbe. Hogy mik ezek, elmondja a cikk tetején kattintható videóban Nádai Anikó, Árpa Attila, Mohai Tomi és Tapasztó Orsi.

#Fókusz#Videó#nádai anikó#az árulók - gyilkosság a kastélyban#szabados ági#civil#árpa attila#gyilkos#áruló#mohai tamás#tapasztó orsi#ma

Címlapról ajánljuk