Bulvár

Így cseperednek Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikerlányai

rtl.hurtl.hu

2024. február 23. 11:04

Elza és Franciska már csaknem másfél évesek, göndörödő fürtjeiket valószínűleg édesapjuktól örökölték, de az egyikük hajszíne inkább az édesanyjáé. Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit nőttek Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei a születésüktől kezdve egészen mostanáig. .

A színészházaspár 2022. december elejére várta az ikreket, ám a lányok október 12-én váratlanul bekopogtattak, ezzel egy időre felforgatva szüleik életét.  

„Amikor megtudtam, hogy ikreink lesznek, repestem a boldogságtól! Akkor még nem jutottak eszembe olyan kérdések, hogy például, hogyan lehet két gyereket megvigasztalni, ha egyedül vagy otthon, hogyan lehet majd őket etetni, ha egyszerre lesznek éhesek, hogyan lehet velük elhagyni a lakást, pláne utazni…..🙈” – így közölte az örömhírt Borbély Alexandra Instagram-oldalán az első közös családi fotójuk alatt.


Nagy Ervin és Borbély Alexandra kislányai a 32. hétre születtek. A színésznő azt mondta a Reggeliben, amikor kiderült, hogy ikrei lesznek, számolnia kellett azzal, hogy idő előtt jönnek majd világra, ám arra nem gondolt, hogy ennyire korán érkeznek a babák. 

Fantasztikus volt mindenki, aki segített 

–  mondta Borbély Alexandra, aki három és fél hetet töltött a kisbabákkal a Péterfy kórházban.


A Jászai Mari-díjas színésznő és férje tavaly áprilisban mutatták meg a Fókusznak a  Elzát és Franciskát. Akkor arról beszéltek, hogy miért nem lehetett ott Nagy Ervin a szülésnél, és mindezt hogyan élte meg Alexandra.


Nagy Ervin nagylánya, a 13 éves Lola is besegít az ikrek gondozásában, mindezt a büszke apuka meg is mutatta húsvétkor közösségi oldalán.

Tavaly nyáron volt az első alkalom, hogy szülők néhány napra kénytelenek voltak egyedül hagyni a lányokat.

Anyukám, húgom, nagymamám és a dadusunk is ott volt, rengeteg ember vigyázott a gyerekekre. Ez volt az első alkalom, hogy nem aludtunk együtt, nagyon fura élmény volt, de túl kellett ezen esni

– mesélte  a Fókusznak Borbély Alexandra, akinek a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon volt vörös szőnyeges jelenése Nagy Ervinnel. 

Szerencsére van elég jelentkező a családban, akik gondoskodnak a csöppségekről:


Persze már a lányok is segítenek, ahol tudnak: Elza imád vásárolni az apukájával.

 

Egy éve futottam Prágából, hogy hazaérjek mire jönnek! Nem értem oda!

– így emlékezett vissza Nagy Ervin az egy évvel korábban történtekre a lányok első születésnapján, amikor ezt a képet posztolta róluk.


A karácsonyi fotón jól látszik, hogy az egyik lány Borbély Alexandra szőke haját örökölte, míg a másik kislány Nagy Ervin barna hajfürtjeit. 

 

Elza inkább a játékosabb, mosolygósabb Franciskának dolgozni kell a bókjáért

– mesélték a szülők a Fókusznak kislányaikról.


A 79 éves dédnagymama is örömmel pesztrálja a színész házaspár lányait.

 

Franciska már a forgatásokra is elkíséri szüleit, akik már arra is tudják a választ, hogy mit kezdenének velük, ha a gyerekek színészi babérokra törnének.

Eszedbe ne jusson, lányom. Nem szeretnénk, de ezt nem mi döntjük el. Ha nagyon erre akarnak jönni, akkor nincs mit csinálni, szóval felesleges presszionálni az embernek a gyerekét, se pro, se kontra.

– válaszolta Nagy Ervin a Fókusznak.

 

Nagy Ervin néhány napja azt is megmutatta, milyen náluk a vasárnapi idill.

Végezetül pedig íme a legfrissebb kép Nagy Ervinről és lányairól.

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#nagy ervin#borbély alexandra#elza#franciska#ikrek#ikerlányok#család

Címlapról ajánljuk